Bety.cz
Nastavit jako domovskou stránku
čtvrtek 17. května | svátek máAneta
Přihlásit | Nejste registrována? Registrovat 

diskuse

Diskuse na téma Co musí udělat, abych si z toho sedla na zadek :)

Redaktorka.Petra| 25.5.2011 10:24:06

Rády se necháváme mile překvapovat od svých parnerů. Co by ale ten váš musel udělat, abyste si z toho "sedla na zadek" :) Přivrtat tu poličku, která tam leží v koutě už přes 5 let, vyluxovat, uvařit večeři nebo něco jiného?

Zobrazeno 20 / celkem 26 příspěvků seřadit dle: Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - dobrý dárek
15.11.2011

dobrý dárek www.tulik.cz

Odpovědět Přidat nový komentář
30.5.2011

Dlouho jsme se rozmýšleli mezi úžasným dortem a nečekaným překvapením v podobě mimča :) Nakonec dáváme přednost Babince a posíláme jí dárkový balíček :) Izabelku ale určitě poprosíme o recept na ten úžasný dort!

Neregistrovaná/ý - Mary Anne
27.5.2011

Můj partner mě šokoval a to příjemně. Byli jsme spolu už docela dlouhou dobu, byla jsem al ještě dost mladá na to, abych přemýšlela o budoucnosti. A stala se náhoda, která trochu hloupě zasáhla do našeho života. Otěhotněla jsem, a pořád jsem si říkala, že jsem na to mladá. Přítel mě odzbrojil svou reakací a velkou radostí, kterou cítil, když se tuto novinku dozvěděl. Tohle jsem nečekala, a byla jsem za to moc ráda. Dneska už máme spolu tříletouholčičku Markétku a jsme pořád šťastní. Tomu se říká reakce, z které člověk padne na zadek. Ne každá má totiž to štěstí. Já ho mám a sakra si toho vážím, koho mám vedle sebe.

26.5.2011

Měli jsme s přítelem 3. výročí vztahu a on mě překvapil tím, že na to nezapomněl. Naopak jsem to byla já, kdo tentokrát zapomněl a vypustil to z hlavy, protože toho mám v poslední době nad hlavu. Mile mě překvapil, jeho sestra nám upekla takový krásný dortík jako pozornost. A udělali jsme si hezký večer. Byla jsem z toho úplně paf a příjemně zaskočená. Přidala jsem tu i fotky, abyste se pokochali, jakého šikovného ogara doma mám. Dort byl moc krásný, a chutný, s jahodama, ty mám nejradši, a on moc dobře ví, jak mě rozmazlit.

Neregistrovaná/ý - Anička Tuštička
26.5.2011

Ale nejspíš se ani jednoho nedočkám,...

26.5.2011

a do třetice: Kdyby jste jeli po 20ti letech na dovolenou !!!!! ))))

26.5.2011

Kdyby něco udělal na zahradě :-(

26.5.2011

Kdyby přestal kouřit doma :-(

Neregistrovaná/ý - viki
26.5.2011

No ten můj luxuje a vaří normálně, ale je víc pravděpodobné, že uvidím UFO, než jeho mýt nádobí, nebo že přinese z obchodu to, co mu řeknu a taky ještě nikdy neuklízel naším leguánům v terárku, z toho bych teda na zadek sedla, kdybych viděla, jak to vevnitř myje a přinese jim do bazénku čistou vodu..

Neregistrovaná/ý - Terka
25.5.2011

Zuza: Jak se ti to prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiim povedlo? Potrebuju recept s podrobnym postupem

Neregistrovaná/ý - Zuza
25.5.2011

Z čeho jsem se nejvíce posadila na zadek?Že mi začal doma občas dobrovolně pomáhat, a nemusela jsem ho o tom pořád prosit a vytýkat mu něco. Že se mu takříkajíc rozsvítilo v hlavě.

25.5.2011

Ja jsem si sedla na zadek, když udělat tohle :)))) Ale teď jsme za to oba moc a moc rádi

Neregistrovaná/ý - Melinda
25.5.2011

Musí mi dělat každé ráno snídani do postele.

Neregistrovaná/ý - dani
25.5.2011
Neregistrovaná/ý - Alexandra Čalavová | 25.5.2011
ja partnera nemám,ale mám dcérku a jej otec,aj ked korunky posiela,nejaví o ňu absolutne žiaden iný záujem...takže keby mi napísal,že ako sa má malá,alebo keby ju chcel vidiet,tak z toho by som nie sadla,ale totálne padla na zadok!

Alexandro, z prvního vztahu mám už 11-tiletého syna, který svého otce vůbec nezná. Ten na něj platí (celkem malou částku) poslední tři roky (a to jen proto, že má všude dluhy a kdyby s tím nic nedělal, tak jde sedět). Nezajímá se o syna vůbec - dokonce ho občas potkáme, ale prostě se nezná Když bylo synovi 5 let, tak jsem se vdávala a takto získal konečně tatínka. Přeji, ať se Váš bývalý o dcerku začne co nejdříve zajímat.. A kdyby ne, tak určitě jednou bude mít tatínka v někom jiném

Neregistrovaná/ý - Maťa
25.5.2011

asi by ma riadne prekvapilo , a sadla by som si od úžasu , keby manžel vydržal 1 jediný deň byť dlhšie v posteli než do 5ej hodinny rannej a nezbuntošil vždy celý dom

25.5.2011

Ivet: u nas je to stejny... obcas mam dojem, ze je tady prvni den :)))

Neregistrovaná/ý - ivet.
25.5.2011

asi kdyby si pamatoval, kde co doma (10let) máme

Neregistrovaná/ý - Evulinka
25.5.2011

Posadilo by mě na zadek,kdyby už konečně odstranil prahy a futra,abych furt nepadala na zem jak pytek brambor-a pak byla v ortézách a porůznu po těla modřinová..

Neregistrovaná/ý - věra
25.5.2011

posadila bych se kdyby mi oznámil ,že aspon na měsíc bere mladší dceru na chalupu a zůstali tam opravdu měsíc

Neregistrovaná/ý - Alexandra Čalavová
25.5.2011

ja partnera nemám,ale mám dcérku a jej otec,aj ked korunky posiela,nejaví o ňu absolutne žiaden iný záujem...takže keby mi napísal,že ako sa má malá,alebo keby ju chcel vidiet,tak z toho by som nie sadla,ale totálne padla na zadok!

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

horoskopy

Nastavit horoskopy

Beran

21. března - 20. dubna

Léto už pomalu klepe na dveře a vy jste plní energie a nových nápadů. Využijte příznivého období a nečekaného přílivu inspirace ve svůj prospěch. Pusťte se do realizace svých dávných plánů. Pokud se do toho dnes pustíte, nemusíte se bát neúspěchu.

soutěž

Vyhrajte 2x2 vstupenky na představení Deadalos aneb podivuhodný let

Vyražte s námi do divadla!

Soutěž probíhá od 30.4.2012 do 18.5.2012

anketa

Jste spokojená s velikostí svého poprsí?

dítě dne

17.5.2012

Kde jste kdo??

• 4/5
Celkem 9
další

Tip na večeři

Pokud máte na sladký rýžový nákyp špatné vzpomínky ze školní jídelny, rozhodně zkuste tento recept a uvidíte, že si na něm pochutnáte.

Rýžový nákyp

Celkový čas: 45min

Energie: 837 kJ

Cena: 74 Kč

Skvělá vepřová pečeně netradičně.

Vepřová pečeně s hruškou

Celkový čas: 1h a 15min

Energie: 774 kJ

Cena: 178 Kč

Recept na přípravu zdravého lososa je jednoduchý. pokud máte možnost koupit lososa čerstvého, určitě zůstane tento recept ve vašem jídelníčku.

Losos na bílém víně

Celkový čas: 50min

Energie: 878 kJ

Cena: 381 Kč

Partneři Bety.cz - Odhaleno.cz (www.odhaleno.cz) Své náměty a připomínky k obsahu internetového magazínu Bety.cz posílejte na redakce@bety.cz, technické problémy na podpora@bety.cz.
Kontakty na redakci, obchodního a marketingového zástupce naleznete zde.

Copyright © 2009-2012 Bety.cz - všechna práva vyhrazena.