Bety.cz
Nastavit jako domovskou stránku
čtvrtek 17. května | svátek máAneta
Přihlásit | Nejste registrována? Registrovat 

diskuse

Diskuse na téma Zahradní nábytek ze dřeva nebo z plastu?

Veron1ka| 23.10.2011 11:36:25

AHojky. Chtěla jsem se zeptat. Jaký máte zahradní nábytek? Je lepší z plastu nebo ze dřeva? Asi půl roku máme novou zahradu a chceme si tam pořídit nějaké posezení. Děkuji za rady :)

Zobrazeno 6 / celkem 6 příspěvků seřadit dle: Přidat nový komentář
20.2.2012
Veron1ka | 29.12.2011
Teda děkuji moc všem za rady. Rozhodla jsem se pro dřevěný. I manžel mi to celou dobu tvrdí, ale znáte to, musím mít poslední slovo :D Chtěla jsem se ještě zeptat. Známe někdo nějakiou dobrou firmu nebo obchod, s kterým máte dobrou zkušenost? Já jsem chtěla nábytek původně koupit v Baumaxu, ale ještě chci vědět jiné možnosti :)

No zálezi od kad presne jsi..ja jsem z Brna a nábytek jsem taky kupovala v Solidstore a jsem moc spokojená. Mají opravdu krásný nábytek..a mám dřevěný...kovovy se mi moc nelibi...dřevo je prostě dřevo :)

Odpovědět Přidat nový komentář
29.12.2011

Teda děkuji moc všem za rady. Rozhodla jsem se pro dřevěný. I manžel mi to celou dobu tvrdí, ale znáte to, musím mít poslední slovo :D Chtěla jsem se ještě zeptat. Známe někdo nějakiou dobrou firmu nebo obchod, s kterým máte dobrou zkušenost? Já jsem chtěla nábytek původně koupit v Baumaxu, ale ještě chci vědět jiné možnosti :)

Neregistrovaná/ý - Elena
1.12.2011

Dobré poledne. My jsme si pořídili plastový ratan Obelisk, vypada moc hezky, je skladaci, byl myslim i v televizi snidane na nove. jsou to zidlicky a stul, ktere se daji do tvaru obelisku a je to zaroven i krasna ozdoba. Bohužel je jenom červeno černý a da se použít i do interiéru. Nikde po složení nepřekáží.

Neregistrovaná/ý - Marek
1.12.2011

Ahoj Veroniko,podle mě je lepší dřevěný zahradní nábytek. My ho máme taky a plastový bych určitě nechtěl. I na balkoně máme dřevěný nábytek. Mame sestavu Arma a Sanur.

Neregistrovaná/ý - Lenka
22.11.2011

Ahoj Veroniko, my uz delsi dobu mame zahradni nabytek ze dreva a nemuzeme si ho vynachvalit. Doporucim ti i dobry obchudek, kde jsme ho kupovali my. Pekne se k nam chovali, dovezli nam ho az pred dum, proste nemam si na co stezovat. A ten obchudek je www.solidstore.cz

Neregistrovaná/ý - Saaba
15.11.2011

Ahoj. My si s manzelem koupili za peknou cenu dřevěný nábytek, protože nám přijde takový pohodlnější a i vzhledově lepší . Ten plast působí na zahradě dost divne. Jeste jsou dva druhy dreveneho nabytku, exterierovy a interierovy. Rozdil je v tom, ze ho musis mit za spatneho pocasi pod strechou, coz mi teda mame. Jeste k nemu kupujes takovy olejicek, kterym ho chranis. My mame nabytek z teaku.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

horoskopy

Nastavit horoskopy

Beran

21. března - 20. dubna

Léto už pomalu klepe na dveře a vy jste plní energie a nových nápadů. Využijte příznivého období a nečekaného přílivu inspirace ve svůj prospěch. Pusťte se do realizace svých dávných plánů. Pokud se do toho dnes pustíte, nemusíte se bát neúspěchu.

soutěž

Vyhrajte 2x2 vstupenky na představení Deadalos aneb podivuhodný let

Vyražte s námi do divadla!

Soutěž probíhá od 30.4.2012 do 18.5.2012

anketa

Jste spokojená s velikostí svého poprsí?

dítě dne

17.5.2012

Kde jste kdo??

• 4/5
Celkem 9
další

Tip na večeři

Pokud máte na sladký rýžový nákyp špatné vzpomínky ze školní jídelny, rozhodně zkuste tento recept a uvidíte, že si na něm pochutnáte.

Rýžový nákyp

Celkový čas: 45min

Energie: 837 kJ

Cena: 74 Kč

Skvělá vepřová pečeně netradičně.

Vepřová pečeně s hruškou

Celkový čas: 1h a 15min

Energie: 774 kJ

Cena: 178 Kč

Recept na přípravu zdravého lososa je jednoduchý. pokud máte možnost koupit lososa čerstvého, určitě zůstane tento recept ve vašem jídelníčku.

Losos na bílém víně

Celkový čas: 50min

Energie: 878 kJ

Cena: 381 Kč

Partneři Bety.cz - Odhaleno.cz (www.odhaleno.cz) Své náměty a připomínky k obsahu internetového magazínu Bety.cz posílejte na redakce@bety.cz, technické problémy na podpora@bety.cz.
Kontakty na redakci, obchodního a marketingového zástupce naleznete zde.

Copyright © 2009-2012 Bety.cz - všechna práva vyhrazena.