Bety.cz
Nastavit jako domovskou stránku
čtvrtek 17. května | svátek máAneta
Přihlásit | Nejste registrována? Registrovat 

diskuse

Diskuse na téma Kde v Brně udělat svatební hostinu?

Veron1ka| 12.1.2012 20:05:21

Zdravím. Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s nějakým dobrým hotelem v brně, kde by se dala uspořádat svatební hostina asi tak pro 70 - 100 lidí ? Chtěla bych pokud možno někde v centru města a hlavně, aby tam byla příjemná obsluha. Děkuji za rady :)

Zobrazeno 11 / celkem 11 příspěvků seřadit dle: Přidat nový komentář
Neregistrovaná/ý - Jarrka
4.5.2012
Andrej.jka | 4.4.2012
To máš v poctatě pravdu.souhlasím kupovidu :D. Az ja jednou,jestli jednou, tak to videt vážně nechci. Zajdem se tam podívat. Tak díky za radu .

Taky souhlasím s hotelem Avanti. Moc pěkné a příjemné prostředí. Takže určitě neuděláš špatně. Mě se tam moc líbilo.

Odpovědět Přidat nový komentář
4.4.2012

To máš v poctatě pravdu.souhlasím kupovidu :D. Az ja jednou,jestli jednou, tak to videt vážně nechci. Zajdem se tam podívat. Tak díky za radu .

Neregistrovaná/ý - Marťa
21.3.2012

Super svatba byla ve vile Stiassni. Je to na Hroznové v Pisárkách. Bazén, zahrada obrovská...Nemělo to chybu.

21.3.2012
Andrej.jka | 14.3.2012
:) Oki zajdu se tam s ní podvíat..díky za radu....snad to bude ok..a uz si budem moc jednu věc škrtnout ze seznamu...a vymýšlet jídlo to bude taky sranda :). Mozná lepší, ze se nevdávám ja..nervy bych měla na dranc :D

zajdi se tam v klidu podívat..a uvidíš /te . No mylsim ze dobrá volba..bude se vám tam libit. No však počkej az ty se budes jednou vdávat :D vy baby to desne resite :) to si uzijes :). Ale uz budes mít praxi, kdyz ted pomáhas zarizovat:)

14.3.2012

:) Oki zajdu se tam s ní podvíat..díky za radu....snad to bude ok..a uz si budem moc jednu věc škrtnout ze seznamu...a vymýšlet jídlo to bude taky sranda :). Mozná lepší, ze se nevdávám ja..nervy bych měla na dranc :D

5.3.2012

Určitě se tam zajdi podívat!! Já už tam byla tady na tohle doporučení. Měla jsem v záloze ještě dva hotýlky z Brna, co by mohly být, ale jak jsem vešla do Avanti, bylo to jasné :D Takže už máme vše zamluvené a teď už jen doladit detaily. Snad se tam bude všem líbit :)

5.3.2012

Zravím děvčata...tak souhlasím s hotelem Avanti, mají to tam opravdu pěkné..na svatbu jak dělané. Mrkni na jejich stranky http://brno-hotel.hotelavanti.cz/ a tam dolejs je videovizitka hotelu..je to lip videt nez na fotkách.

2.3.2012

Jeee ahoj holky, tak tahle diskuze se mi zrovna hodí. Právě pomáhám kamarádce se svatbou a jednou z nevyřešených věci prozatim je svatební hostina...nemáme místo ani jídlo na hostinu vymyšlené.,...prostě nic. A potrebujeme někde v Brně právě. Takže hotel Avanti říkáte jo? Vím kde je, ale nikdy jsem v něm nebyla. Tak se tam asi zajdu podívat a omrknout to s kamarádkou a uvidíme co na to poví...ted se se svatbama nějak roztrhl pytel...jenom já furt nic :D

11.2.2012

Díky moc. na ty stránky jsem koukala a fakt je to tam krásné. Asi se tam po víkendu půjdu podívat a domluvit se, co a jak :) protože čas letí..oběhnu toho víc, ještě mi pár známých něco doporučilo. tak uvidím, jak to dopadne :)

2.2.2012

Přidávám se hotel Avanti znám taky dobře, byla jsem tam už několikrát...jezdim tam hrozně ráda.Můžu jen doporučit...super tam je, ze tam mají i bowling a wellness...takže se to skvěle hodí třeba pro relax, firemní večírky apod...ale i pro svatební hostinu je to super..mají velký prostory a obluha je super :) ostatně tady se dočteš víc http://brno-hotel.hotelavanti.cz/konferencni-prostory/

Neregistrovaná/ý - Lenka
13.1.2012

Ahoj Verčo. No v Brně je spousta pěkných hotelů, je těžký si vybrat. Ale co se týče mě, tak se mi strašně líbí v hotelu Avanti. My tam míváme firemní večírky vždykcy, když jsou Vánoce, ale na svatbu by to tam bylo taky ideální. Prostředí krásné a hlavně příjemná obsluha.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

horoskopy

Nastavit horoskopy

Beran

21. března - 20. dubna

Léto už pomalu klepe na dveře a vy jste plní energie a nových nápadů. Využijte příznivého období a nečekaného přílivu inspirace ve svůj prospěch. Pusťte se do realizace svých dávných plánů. Pokud se do toho dnes pustíte, nemusíte se bát neúspěchu.

soutěž

Vyhrajte 2x2 vstupenky na představení Deadalos aneb podivuhodný let

Vyražte s námi do divadla!

Soutěž probíhá od 30.4.2012 do 18.5.2012

anketa

Jste spokojená s velikostí svého poprsí?

dítě dne

17.5.2012

Kde jste kdo??

• 4/5
Celkem 9
další

Tip na večeři

Pokud máte na sladký rýžový nákyp špatné vzpomínky ze školní jídelny, rozhodně zkuste tento recept a uvidíte, že si na něm pochutnáte.

Rýžový nákyp

Celkový čas: 45min

Energie: 837 kJ

Cena: 74 Kč

Skvělá vepřová pečeně netradičně.

Vepřová pečeně s hruškou

Celkový čas: 1h a 15min

Energie: 774 kJ

Cena: 178 Kč

Recept na přípravu zdravého lososa je jednoduchý. pokud máte možnost koupit lososa čerstvého, určitě zůstane tento recept ve vašem jídelníčku.

Losos na bílém víně

Celkový čas: 50min

Energie: 878 kJ

Cena: 381 Kč

Partneři Bety.cz - Odhaleno.cz (www.odhaleno.cz) Své náměty a připomínky k obsahu internetového magazínu Bety.cz posílejte na redakce@bety.cz, technické problémy na podpora@bety.cz.
Kontakty na redakci, obchodního a marketingového zástupce naleznete zde.

Copyright © 2009-2012 Bety.cz - všechna práva vyhrazena.