Diskuse na téma !!!!!NOVINKA!!!!!!Pro všechny

!!!!!Získejte poukázky zdarma!!!! Zaregistrujte se a začněte sbírat body,které pak vyměníte za poukázky do obchodu - albert,billa,globus,spar,peny,tesco,kaufland, Jak získávat body?Registrace – 30 bodů,Odběr newsletteru – 20 bodů,Hlídání základní – 40 bodů,Hlídání 5+ položek – 20 bodů,Návštěva nad 30 stránek – 2 body vše se dozvíte na stránečkách.. jde to poměrně rychle a poukázku můžete získat za 3dny OVĚŘENÉ!!!!. . . . . . http://kompasslev.cz/?reference=279

Laugher 11.05.2017

kompasslev.cz je na nic

A jaký je názor na toho známého? Jako dívala jsem se na ty kurzy na onlinematurita.cz jak tady uvádíte a hodně se mi to líbí.

Tichavka 27.04.2015

Právě nám nabízeli ve škole už minulý rok doučování, ale bylo to pro celou třídu.

Annafive 20.04.2015

Já jsem našla tady ten náš slevový kupon P62L9HJS, je trošku jiný, tak zkuste třeba i ten :) a s tím, že na doučování příjde celá třída dětí, tak to potom už to doučování nemá vlastně ani žádný smysl :)

Tichavka 23.03.2015

Osobně si taky myslím, že se to srovnávat nedá, ale co třeba vím, tak podle mě ve škole na doučování příjde hrozně moc lidí a tam se nemohou věnovat taky všem a všemu.

Annafive 19.03.2015

Jak ho měla minulý rok doma dcera předplacený, tak co si pamatuji, tak si ho chválila v tom, že opravdu s ní prošli úplně všechno :) Dokonce jí tam ukázali i ukázkové testy a opravdu všechno zopakovali :) Myslím si, že je to zase něco úplně jiného než třeba doučování ve škole :)

Myslíte si, že je ten kurz online lepší jak třeba doučování ve škole nebo od někoho známého?

Annafive 28.02.2015

Moje dcera minulý rok tento kurz využila a také dostala tento slevový kód, žeprej to jde i více lidem dát :)

Tichavka 23.02.2015

Maturuje někdo u Vás v rodině? Pokud ano a chtěli by jste mu objednat kurz, tak tady máte slevový kód D17H2DMV díky, kterému získáte 10% slevu na onlinematurita.cz :)

Taky jsem našla soutěž, pořádá jí Svět Zdraví, jde tam o to, že pošlete svou zkušeno s nejhorší dietou, jako ujste kdy držely a můžete vyhrát 100 000 kč na jejich programy, tím pak můžete třeba obdarovat své známé nebo jen samy sebe, koukejte http://www.svet-zdravi.cz/soutez-nejhorsi-diety


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat