Diskuse na téma Telefon na protiúčet

Ahoj, můžete mi prosím poradit, jestli je v Brně o nějaký obchod, který nabízí možnost koupi nového telefonu s možností výkupu starého na protiúčet a doplacením rozdílu? Případně možnost koupi telefonu na splátky?

Laugher 08.04.2017

Lidická 13, 602 00 Brno střed (naproti divadlu)

Jejda 24.03.2014

Ahoj holky, hele, my s manželem nakupujeme v Hradci Králové v jednom takovém obchodě, kde mají nejen telefony, ale i tablety a různé příslušenství. Mají několik poboček, tak možná bude některá i blízko vás a jelikož jste to tu neuvedly, tak vám to nemůžu přímo napsat. Ale tady se můžete podívat, kde ty pobočky jsou: http://www.cesky-mobil.cz/kontakt/. Pokud vím, tak i nákup na protiúčet je u nich možný. :)

Lada 24.03.2014

Wow, přiznám se, že také uvažuji o novém telefonu, ale abych kupovala na protiúčet, to mě nenapadlo :D takže taky beru nějaké návrhy na obchůdky.. :)


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat