Komentáře k článku

Marie 16.08.2018

Já jsem byla překvapivě spokojena s dvěma druhama rohlíků a housek, s jedním dalamánkem a třema druhama chleba. Všechny byly výborné, kvalitní a neošizené. Nebylo třeba dnešních všelijakých chemických berliček, aby ten hnus nějak voněl a chutnal, když se to dělá z různých přidaných surovin. Hlavně, aby výrobní cena byla co nejnižší. To samé se dá říci i o mléčných výrobcích a dalším. Jenže ono to blahobytně nevypadalo jak v dnešních hyper hrůzách, plných barevných levných náhražek. Ale lidi to tak asi chtějí pro pocit štěstí.

snegurka 30.12.2016

Mám ho moc ráda.

Martaa 18.09.2016

Já hlavně žitné.

Zdenka 09.09.2016

pečivo nejím a je mi dobře:-p

maxiking 27.05.2016

mnamka

Olii22 18.05.2016

stejně si vždy koupím bílé

Siraellen 15.05.2016

Cenné rady

verrca 06.05.2016

taky se snažím nekupovat pečivo z bílé mouky... ale jednou za čas.. opečený rohlík s máslem na snídani.. to si prostě dáme... nač se jen pořád držet :-)

kamila76 03.05.2016

Učila jsem to jako výživová poradkyně. Obsahuje vlákninu. Má nižší glykemický index. (To znamená, že není po něm hned hlad. Dříve zasytí - nesníte ho tolik.)

kamila76 03.05.2016

Mám raději vícezrnné. Ale nemohu na něj naučit děti. Chutná jim bílé pečivo.

maxiking 02.05.2016

krásné

konatovka 30.04.2016

Mám ráda vícezrnné pečivo, bílé vůbec nekupuji.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat