FOTO: Tereza Maxová sexy i v 39 letech. Podívejte!

Kamkoli devětatřicetiletá Tereza Maxová přijde, všude je ozdobou večírku. Jak ale sama tvrdí, zdání klame. V civilu prý chodí oblékaná úplně normálně jako většina žen. Dokonce se ani moc nelíčí. A co se týče podpatků, v soukromí je úplně vynechává. Podívejte se ve fotogalerii, že i tak vypadá skvěle!

„Nedovedu si dost dobře představit, že bych tlačila kočárek ve vysokých botách," svěřila se topmodelka se smíchem a dodala: „Preferuji rozhodně pohodlnou módu a úplně nejlépe mi bylo, když jsem měla pyžamové období. Trvalo celé moje šestinedělí. Jakmile přešlo, začala jsem nosit džíny a tenisky a také se trochu líčit. Teď už si dokonce vezmu ráda i nějaké pěkné večerní šaty a všude tvrdím, že trocha glamouru nikdy nezaškodí."

Nejzajímavější kousek, který prý v poslední době měla na sobě, byly boty z recyklovaného plastu od návrhářky Vivienne Westwoodové. „Chodit na nich bylo náročné, protože jim vzadu chyběl kus paty. Na druhou stranu ale udělat je, to byl bezesporu úžasný nápad. Vůbec, využít ten materiál… Žijeme přece v moderní době. Takhle bychom měli uvažovat všichni. Vivienne je navíc typ, který vždycky přijde s něčím novým, a já doufám, že inspiruje i další návrháře. Sice ty boty nevypadaly až tak elegantně, ale prospělo to dobré věci," hájila Tereza britskou návrhářku.

Maxová žije v současné době v jižní Francii se svým partnerem Burakem Oymenem a dvěma dětmi synem Tobiášem (9) a dcerou Mínou (1). Modelka se nechala slyšet, že by klidně svou rodinu rozšířila a nějaké dítě si adoptovala.

Do České republiky zavítala nedávno na charitativní přehlídku Nadace Terezy Maxové.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat