Křehká Táňa Kuchařová jako drsná punkerka! Sekne jí to!

Modelka Taťána Kuchařová (23) se stala tváří nové punkové kolekce pro jaro/léto 2011, jejíž autorkou je její dvorní návrhářka Ivana Mentlová (37).

„Táňa je velká osobnost, se srdcem na správném místě. Ve všem, co dělá, je naprostá profesionálka," pochvalovala si spolupráci s Táňou návrhářka.
 
Drsná punková móda se fotila v netradiční lokalitě – v historickém autobuse z padesátých let, který si fotograf Matúš Tóth nechal zaparkovat v areálu pražské vozovny Střešovice.

O make-up a vlasy se postarala uznávaná vizážistka Ivana Tokárska, která u Táni vsadila na přirozené líčení, ozvláštněné zvýrazněným obočím.

Inspirace punkem a glam rockem

Jarní kolekce Ivany Mentlové je  inspirována punkem a glam rockem 70.–80. let. Objevují se v ní ženské siluety, kontrastně doplněné motorkářskými okovanými bundami, motivy hadí kůže, korzetové šaty, kožené kalhoty nebo vesty.

Důležitou roli přitom hrají kvalitní materiály. Dominují přírodní barvy jako béžová, hnědá, khaki, šedá, které jsou pro návrhářku typické. Outfity jsou efektně doplněné černou barvou a nově oranžovou na kůži i hedvábí.

Modely doplňují kabelky slovenské designérky Lenky Čegiňové.

.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat