Silikonová prsa mi zásadně zvedla sebevědomí

24.08.2015 | Krása a móda

Příběh Jitky je důkazem toho, jak důležité je jít si za svým snem. Jitka vždy snila o plném dekoltu. Příroda k ní ale v tomhle ohledu byla skoupá. A tak se rozhodla si ke krásnému poprsí pomoci. Rok po operaci je z výsledku stále nadšená a říká, že změna je k nezaplacení.

Jitka (30) je aktivní mladá žena, která pracuje v reklamní agentuře. Je sportovně založená, ráda jezdí na kolečkových bruslích a na kole. Se svým tělem byla téměř spokojená. K dokonalosti jí chybělo zvětšení prsou silikovými implantáty. Protože má hezky štíhlou a žensky tvarovanou figuru, chtěla si upravit velikost prsou tak, aby proporčně odpovídala zbytku postavy.

Zvětšení prsou silikonovými implantáty se rozhodla podstoupit na luxusní pražské klinice estetické medicíny Brandeis Clinic. Když se rozhodovala mezi různými zdravotnickými zařízeními, dala nakonec na doporučení svých přátel a objednala se na konzultaci. Hned při první návštěvě ji zaujal mimo jiné také interiér kliniky a především péče, které se jí dostalo.

Jitku přivítal na konzultaci MUDr. Miloš Križko, kterému se svěřila se svým přáním zvětšit prsa o dvě velikosti. Tedy z jedniček na pěkné trojky. Na doporučení lékaře se rozhodla pro ergonomické implantáty s Q-chipem, se kterými na Brandeis Clinic pracují. Jejich výhodou, oproti klasickým, je to, že kopírují pohyb těla své nositelky a chovají se přirozeně jako vlastní prsa.

Doktor Križko Jitku poučil o tom, co ji čeká a jak bude operace probíhat. Bude provedena v celkové anestezii a potrvá jednu až dvě hodiny. Jitka ráda využila možnosti podstoupit veškerá předoperační vyšetření přímo na klinice.

Operace proběhla úplně hladce a Jitka zůstala na klinice do druhého dne. Při kontrole jí lékař vysvětlil, jak má o jizvy a celkově o své tělo pečovat. Elastické prádlo nosila první dva týdny a po kontrole ještě další dva až tři týdny. „Dalo se na něj zvyknout, nevnímala jsem to jako překážku nebo nepohodlí,“ svěřuje se Jitka.

A co s odstupem téměř roku od operace říká? „V osobním životě si více věřím, jsem sebevědomější a uvolněnější. Mohu si dovolit jiné, lepší oblečení, které zdůrazní teď již souměrnost mé postavy,” usmívá se spokojeně. Všem ženám, které o plastice prsou uvažují, Jitka vzkazuje: „Rozhodně se nebojte a jděte za svými sny a představami. Jen vy samy víte nejlépe, co je pro vás dobré, a jak toho dosáhnete, je jen vaše věc a vaše rozhodnutí. Nemusíte se smířit s tím, co vám příroda nadělila nebo nenadělila!”

Zajímá vás příběh Jitky? Podívejte se na video. Další informace o zvětšení prsou najdete také na Univerzitě krásy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat