Stylový doplněk za pár korun: Pořiďte si výrazný prsten nebo rovnou set!

Na to, abyste svůj styl dotáhly k dokonalosti, někdy stačí jen málo. Co když se místo shánění nových kusů do šatníků tentokrát zaměříte na výrazné prsteny? Garantujeme vám, že osvěží i to nejjednodušší oblečení.

I ta největší klasika bude v jejich společnosti působit vysoce moderně. Je jedno, jestli si pořídíte jeden extrémně výrazný kus nebo dáte přednost většímu setu, dobře bude vypadat obojí. Módní jsou zejména prsteny s velkými kameny a stejně tak i ty, které v sobě nesou prvky etno stylu.

Prsteny se nebojte různě kombinovat a míchat, čím jednodušší outfit máte na sobě, tím odvážnější můžete být. Co se týče volby samotných kousků, můžete se držet stejného nebo naopak kompletně protikladného stylu. K minimalistickým šatům se bude hodit set geometrických prstenů a stejně tak i velmi výrazný kus, který už ale není dobré ničím přebíjet.


Zelenou máte i při mixování různých druhů kovů, že by se nemělo kombinovat stříbro se zlatem, už dávno neplatí. Naopak, v setech často najdete prsteny odlišných odstínů, které spolu ale krásně souzní.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat