Chystáte se na ples? Pomůžeme vám s výběrem šatů!

S plesovou sezonou je nutně spjatá otázka, kterou řeší snad každá druhá žena - kde najít ty pravé šaty? Pokud čekáte, že vás nasměrujeme do salonu, jste na omylu. Nádherné modely totiž najdete i v běžných obchodech.

Proti půjčovnám nic nemáme, pokud ale chodíte „plesat“ častěji, nejspíš se vám tato investice nevyplatí. Krásné šaty společenského rázu najdete i v dostupných obchodech nebo e-shopech a spousta z nich je navíc momentálně ve slevách. Ve finále tak za ně nemusíte zaplatit o moc víc než za samotné půjčovné. Nemluvě o tom, že je můžete nosit opakovaně.


Pokud žádné šaty nemáte a hodláte si pořídit jediné, dejte přednost jednoduchý modelům. Když si k nim příště vezmete odlišné doplňky, psaníčko a boty, výsledek bude úplně jiný. Šaty samozřejmě vybírejte především podle typu postavy. Rovně střižné šaty paradoxně vyžadují nejdokonalejší postavu. Ženským křivkám lichotí zejména modely, které mají mírně projmutý pas a jsou z lehké, splývající látky.

Důležitý je také výběr spodního prádla. Pokud nemáte míry modelek, nestyďte se pod šaty obléknout stahovací body. Rozdíl uvidíte ihned. Tabu je i jakkoli vykukující spodní prádlo. Pořídíte-li si šaty s hlubokým dekoltem nebo holými zády, musíte jim uzpůsobit i výběr prádla. Ideální jsou tělové podprsenky bez ramínek případně ty variabilní, u kterých jdou ramínka různě přehazovat. Pro menší ňadra jsou ideální speciální lepítka na bradavky – podprsenku budete moct úplně vynechat, což oceníte zejména u šatů s odkrytými zády. Vidět nesmí být ani kalhotky - opět volte tělovou variantu a dbejte na to, aby byly bezešvé.






Celkem 7 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat