5 největších chyb při používání řasenky. Děláte je taky?

Špatně nanesená řasenka dokáže pokazit i ten nejlepší vzhled. Podívejte se, na co byste si při její aplikaci měla dát pozor?

1. Nanášení krému

Nedivte se, že máte večer rozmazanou řasenku, když si i na oči před líčením nanášíte podkladový nebo příliš mastný krém. Částečky z řasenky se nalepí na mastnou pokožku a problém je na světě!

2. Řasenka se drolí po celém obličeji

Jde o levný kousek, pravděpodobně po datu spotřeby. Řasenku měňte každé tři měsíce. Předejdete tak problémům, které by vám mohla způsobit. Zarudnutí, slzení i podráždění.

3. Vždy se vám řasenka slepí

Rada na závěr

Nikdy, ale opravdu nikdy nepůjčujte svoji řasenku a ostatní líčidla, můžete si zadělat na pěkný problém. Platí to i naopak, z takové řasenky od kamarádky se může vyklubat i zánět spojivek.

Vybírejte si řasenky, které nemají široce rozložené štětinky.  Právě při nich hrozí, že si vždy naberete příliš barvy a slepení řas je na světě.

4. Nejde odlíčit

Používáte slabý odličovač, který nedokáže odlíčit nánosy řasenky, kterou používáte. Vyzkoušejte dvoufázový odličovač s olejovou vrstvou a bude po problému.

5. Bolí vás z ní oči

Přísady jako alkohol, parfém či rostlinné výtažky mohou dráždit vaše oči. Vyberte si hypoalergenní řasenku, se kterou vám nic podobného nehrozí.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat