Oslavte Valentýna netradičně: Sebeláskou a rozmazlováním

08.02.2016 | Krása a móda

Oslava lásky a zamilovanosti je fajn, i pokud zrovna nikoho nemáte. Co takhle tento rok oslavit 14. února láskou sama k sobě, a pořídit si sama pro sebe nějaký hezký dáreček? Buďte krásná, mladistvá a plná energie, vždyť svatý Valentýn přece nemusí nutně oslavovat jenom partnerskou lásku.

Pusa k zulíbání

Líbilo by se vám mít plnější rty, ale botoxu a dalších typů výplní se trošku bojíte? Ani vám nestačí, když vaši pusinky opticky „přifoukne“ výrazná rtěnka a konturovací tužka? Pak zvolte takzvanou dermokosmetickou modelaci rtů. Větší rty, jejich lepší hydrataci i redukci povrchových vrásek v okolí rtů zvládne balzámová rtěnka SAL29 Perfect Lips! Díky novým technologiím a nejnovějším výzkumům struktury rtů vytvořili italští vědci dokonalý zázrak, bezbarvou pomádu na rty, která stimuluje produkci kolagenu, a tím pádem podporuje trvalé zvětšení rtů. Krásné a jemné rty bez povrchových vrásek již po jednom měsíci! SAL29 Perfect Lips si navíc poradí i se suchými a popraskanými rty. Tohle musíte mít (nejen) na Valentýna!

Vrásky z lásky? Nemají šanci

I láska může někdy přinášet vrásky, to je známá věc. Když proti nim ale vytasíte do boje se sérem Retinol 3TR, budete to vy, kdo se bude smát a mít krásně vypnutou pleť bez vrásek. Noční sérum Retinol 3TR je skvělý pomocník, proti vráskám a jemným linkám totiž bojuje v noci, zatímco vy si užíváte spánku! Díky vysokému obsahu silných antioxidantů vitamínu A a vitamínu E v pleti podporuje produkci kyseliny hyaluronové a kolagenu, díky kterým je pleť krásně vypnutá a bez vrásek. Omládněte přes noc! Vaše pleť bude rozjasněná, vyhlazená a viditelně bez vrásek. Retinol 3TR je prostě jednička

Hodně lidí se domnívá, že věk druhých odhadujeme pouze dle vzhledu obličeje, ovšem pozor, přidat pár roků navíc dokáží například i vrásky na krku a v dekoltu. Co se jejich vzhledu týče, nejlepší je samozřejmě prevence. Určitě pleť v dekoltu nevystavujte slunečnímu záření (jedině chráněnou přípravkou s ochranným SPF faktorem alespoň ve výši 30) a neaplikujte na ni agresivní parfémy či toaletní vody s obsahem alkoholu, které kromě vrásek zapříčiňují také vznik nehezkých pigmentových skvrn.

Zakročte proti těmto problémům, co vám přidávají opticky věk. Váš krk si totiž zaslouží stejnou péči jako obličej. Dopřejte si skutečnou anti-ageing masku pro váš krk Princess s Aloe Vera, která zredukuje jemné vrásky a rýhy a pleť krásně zjemní. Díky obsahu antioxidantů zpomaluje stárnutí pleti a dodává jí pevný vzhled. Užijte si pohodovou chvilku sama pro sebe s touto maskou, která se jednoduše aplikuje a je rovnou připravena k použití. Omlazení nebylo nikdy tak snadné a příjemné!

Energie na lásku

Připadáte se chvílemi až příliš unavená, stará? Neházejte flintu do žita, na vině může být nedostatek některé ze základních živin. Potravinový doplněk YOUNG 4 EVER, jak už jeho název napovídá, podpoří váš mladistvý pocit i vzhled díky unikátnímu komplexu 10 účinných látek. Věčné mládí vám sice nezaručí, ale zpomalit stárnutí organismu a dodat vám chybějící energii, to ano. Dvě kapsle denně během jídla podpoří vaši imunitu, metabolismus, zdraví kardiovaskulární soustavy i vaši duševní pohodu. Zbavte se konečně věčné únavy a pocitů vyčerpání a vypadejte a ciťte se skvěle!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat