Omlaďte šatník kousky nejen na jaro!

Jaro už je prakticky za dveřmi (vzhledem k počasí nejspíš dřív než obvykle), a tak by se hodilo udělat jarní úklid v šatníku. Jestliže se rozhodnete jej obohatit o další „členy“, zkuste se tentokrát soustředit vedle trendy kousků i na nadčasovou klasiku.

V určitém věku (především pokud se blížíte k třicítce nebo jste ji překročila) se vyplatí investovat do klasických částí outfitu, které využijete při mnoha příležitostech a které se snadno kombinují s ostatními – včetně nejnovějších módních trendů. Klasika totiž nikdy nebude „out“. A to mimo jiné znamená, že ji nebudete muset kupovat každý rok (tedy pokud nezměníte velikost nebo se na večírku nepolijete červeným vínem).

A do jakého oblečení by měla investovat každá dospělá žena?

Malé černé

Klasika nad klasiky. Pokud je ještě nemáte, hned to napravte, v obchodech mají široký výběr – od klasických pouzdrových přes princesové až po „áčkové“ –, takže určitě objevíte ty pravé pro svou postavu. Malé černé z módy nikdy nevyjdou, trendy vzhled jim dodáte aktuálními doplňky. Mimochodem, malé černé nemusejí být nutně černé – letos je seženete ve spoustě barev, třeba trendy červené nebo tmavě modré. Jen počítejte s tím, že některé barvy se v dalších sezónách nemusejí nosit, případně se hůře kombinují.

Bílá košile

Oceníte ji nejen v práci, kombinovat se dá i s velmi ležérními kousky šatníku. Zkrátka nesmrtelný kousek – klasickou bílou košili můžete nosit do kostýmu, ke kalhotám, k sukni, ale třeba i k džínám. A dokud si uchová svou zářivě bílou barvu, rozhodně z módy nevyjde! Vyberte si takovou, která bude nejlépe svědčit vaší postavě.

Kvalitní džíny

Džíny rozhodně nejsou společenské kalhoty, nehodí se většinou ani do práce (zvláště pracujete-li v mezinárodní firmě, dress-code vám je ani nedovolí). Ale jinak se tyto kalhoty rozhodně hodí. Opravdu kvalitní džíny jsou trendy každý rok. Obecně platí, že čím méně ozdob, aplikací, trhlin apod., tím lépe. Vyberte si ten správný střih pro svou postavu. Počítejte s tím, že pokud chcete džíny, které vám opravdu vydrží déle než jednu sezónu, není jejich nákup zrovna levnou záležitostí…

Sáčko

Další klasika. Saky nejrůznějších barev a střihů jsou obchody letos poměrně zavaleny. A je to dobře. Pokud hledáte nadčasovou investici, sáhněte po černé nebo bílé – je to klasický letní kousek, který se hodí nejen ke kalhotám (dlouhým i krátkým), ale také k letním sukním a šatům. Skvělou investicí je i sako džínové. Opět si ale dejte pozor, abyste si vybrala ten pravý střih pro svou postavu.

Trenčkot

Užijete ho na jaře i na podzim, vybrat si na trhu můžete z nejrůznějších barev. Nicméně pokud přemýšlíte o investici do trenčkotu, kupte si nějaký v neutrální barvě – béžové, velbloudí nebo třeba pískové. U nich si můžete být jistá, že z módy prakticky nevyjdou. Ostatně právě tyto barvy byly trendy loni a letos se stále drží (společně například s šedou).

Koktejlky

Šaty jsme začali, šaty skončíme. Koktejlky jsou skvělou investicí. Nejsou tak formální jako malé černé, ale například do práce je opravdu užijete. A mají jednu velkou výhodu – jednoduše se kombinují, takže nestrávíte ráno před skříní půl hodiny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kuřecí maso s rýží

(1 hlasů)

Boloňské špagety

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat