Ideální ženská postava: Kolik měří v pase?

Proč jsou prdelaté ženy typu Beyoncé či Kim Kardashian považovány za sexsymboly dneška? Protože mají ideální ženskou postavu s útlým pasem. Vyplývá to z analýzy 150 studií provedených v posledních dvaceti letech. Z nich je zřejmé, že dokonalou ženskou postavu má taková, která má v pase šestašedesát centimetrů a konfekční velikost 36.

„Je jedno, jak má zářivý úsměv či jiskřivé oči, prudké zúžení v pase je nejatraktivnějším znakem ženy,“ tvrdí autoři z Pittsburghu.

Procentuálně vyjádřeno by žena měla mí v pase vždy o třicet procent méně než má v bocích. A nejideálnější a nepřitažlivější se pak jeví rozměry šestašedesát centimetrů v pase a čtyřiadevadesát centimetrů přes boky.

„Naše výsledky podporují hypotézu, že velikost pasu je nejpřitažlivějším znakem ženské fyzické atraktivity. Zdá se tedy, že je nezbytné, pokud má být přitažlivost maximální, musí se pas maximálně zúžit, nikoli ale boky,“ tvrdí autor výzkumu doktor William Lassek z University of Pittsburgh.

Když totiž upravil fotky reálných žen tak, že jim ponechal jejich přirozené boky, ale počítačově zúžil pas, byly hodnoceny jako atraktivnější. Nikoli však ve chvíli, kdy jim zúžil také boky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Brokolicové placičky

(1 hlasů)

Lasagne

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat