4 skoky ke křivkám Venuše

20.06.2016 | Krása a móda

Povislé bříško a ochablá stehna v zimě snadno schováme pod vrstvami oblečení. Šest měsíců si pak slibujeme, že se včas dáme do formy a pak... pak je tu léto, plavková sezona, a my jsme na míle daleko od toho jak vypadáme v ideální verzi svého příběhu (v hlavní roli s Antoniem Banderasem).

Pokud i vy patříte mezi věčné prokrastinátorky, které se až teď (v půlce června) přinutily zvednout činku, je pro vás nejvyšší čas ne na kroky, ale skoky k bříšku, za které se u bazénu nemusíte stydět!

Skok 1: Odložte ten rohlík! Okamžitě.

Udělejte ráznou změnu ve svém jídelníčku – konečně. Nemyslíme tím drastickou dietu, ale známou mantru, kterou každá zná zpaměti, ale málokterá opravdu dodržuje:

  • více menších porcí pravidelně
  • vyřadit bílé pečivo
  • jíst hlavně zeleninu a ovoce
  • pít hodně tekutin (neslazených).

Teď určitě převracíte oči a říkáte si: Už se vidím, jak chroustám zelí... Nejsem králík!

Bohužel, pokud chcete mít krásnou postavu, budete v sobě muset zajíčka rychle objevit. Udělejte z toho lifestylovou záležitost – pořiďte si proutěný košík a nakupujte čerstvé suroviny na trhu od místních prodejců. Jezte zeleninu vždy, když budete mít hlad: nahraďte sušenky mrkví a na chleba s paštikou prostě rovnou zapomeňte. Berte ho jako nepřítele číslo 1.

Skok 2: Běžte si pro plochý pupík

Je nám líto, ale musíme vás zklamat. Toto léto nebude ve znamení karamelového laté se zmrzlinou a zasněného mrkání na opáleného číšníka. Ne. Ani když vás zavolá nejlepší kamarádka. Přemluvte ji místo toho na běhání. Kalorie se dají spalovat různě – zumba je možná letos out, ale zabrat vám dá i brutální power joga, intenzivní tréning tabata nebo akční jumping.

Skok 3: Sex je lepší než orbitrek

Je to opravdu tak. A není to žádné tajemství: Během hodiny vášnivého milování spálíte 2400 kilojoulů, což je tak jedna tabulka čokolády. Takže si spočítejte – kolikrát svedete partnera, než spálíte ty čokoládová vajíčka, co jste spořádala na Velikonoce?

Z našeho seznamu čtyř skoků je sex tím nejpříjemnějším (pokud ovšem nejste opravdu, ale opravdu nadšená sportovkyně). Vyprovokujte ji a vaše vnitřní bohyně vyleze na povrch sama.

Skok 4: RIP, problémové partie

Zdálo by se, že recept na štíhlé tělo je jednoduchou rovnicí:

Zeleninový salátek + jogging v parku + hodina sexu místo televize = dokonalá žena.

Bohužel to tak snadné není. Matematiku nám totiž kazí hormony, stres (kterého není tak snadné se zbavit) a další faktory, které někdy prostě nedokážeme ovlivnit. A pokud se tuků nahromadilo tolik, že vás to odrazuje se vůbec o nějakou změnu pokoušet – možná je načase přistoupit k plánu L: liposukce. Metoda, jakou se tento zákrok vykonává dnes (tumescentní liposukce), je zcela bezbolestná a nepoležíte si ani v nemocnici.

Plastický chirurg vám tukové polštáře vymodeluje pomocí ultrajemných kanyl - jako sochař, který vám vrátí křivky Venuše (té z Milétu, ne pravěké bohyně Matky J). Výsledek je navíc trvalý, nemusíte se bát jojo efektu. Přínosem liposukce je i to, že vás může zbavit tuku na místech, kde to cvičením opravdu nejde – například na podbradku nebo na pažích. Hodí se také pro maminky, které si pneumatiku kolem pasu nechtějí nechat jako frustrující památku na porod. 

Tak co, skokanky, odhodláte se doskákat až do cílové rovinky? Nestačí si koupit krásné plavky, když vám pak zůstanou ležet v šuplíku. Pamatujte - nejdůležitější je motivace. Pokud ji máte, nezbývá než vám popřát: Holka, do toho! 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat