Tuniky, kaftany a kimona. Co si přehodíte přes plavky vy?

Je úplně jedno, jestli balíte na vysněnou dovolenou nebo se zrovna chystáte k vodě. Vždy se vyplatí mít po ruce lehký svršek, který jen přehodíte přes plavky. Rozhodnete se pro tuniku, kaftan, módní kimono nebo pareo?

Plážové oblečení by mělo být především lehké a vzdušné. Vybírejte přírodní materiály, které dobře sají pot a rychle schnou. Co se týče různých typů oblečení, každé ženě vyhovuje něco jiného. Pokud vás baví maxi délky, porozhlédněte se po dlouhém kaftanu. Pakliže nechcete oblíbené plavky úplně schovávat, klidně zvolte průsvitnou variantu nebo si pořiďte kimono. Můžete ho nosit přepásané nebo právě otevřené.


Další možností jsou klasické tuniky, sahající zpravidla těsně pod zadek. Letos jsou největším hitem kousky ovlivněné etno stylem. Těšit se tak můžete na třásně i výšivky. Oblíbenou variantou jsou také variabilní parea, která můžete uvázat dle libosti buď jen kolem pasu na způsob sukně, nebo jako šaty. Pareo oviňte jednoduše kolem těla zezadu a přední cípy veďte tak, abyste je mohly uvázat za krkem.

Plánujete trávit spoustu času u plážového baru? Na ruku si natáhněte pár barevných korálkových náramků. Investovat se vyplatí i do klobouku – ochrání vás před přímým sluncem a ještě budete vypadat stylově. Pokud nestojíte o vrásky kolem očí, nezapomínejte na sluneční brýle. A na závěr náš osvědčený tip – máte-li kousek místa navíc, přihoďte si do tašky malou termální vodu ve spreji. Pleť ve vteřině osvěží!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat