Krémové rozmazlování: Jak jste testovaly sprchové gely Borotalco

09.07.2016 | Krása a móda

Další z testování bylo vyhrazeno činnosti veskrze příjemné – rozmazlování těla ve sprše. Vybrané testerky z řad našich čtenářek totiž měly možnost tentokrát vyzkoušet luxusní sprchové gely Borotalco Original a Borotalco Fresh. A jak si gely vedly?

Značka Borotalco je symbolem italské tradice a kvality. A tak vás spolehlivě rozmazlí nezaměnitelnou vůní, krémovou konzistencí a především jemnou hydratací, díky níž bude vaše pokožka krásně hladká a především zdravá.
 
Vybrali jsme 100 testerek, které mohly gely Borotalco Original a Borotalco Fresh otestovat doslova na vlastní kůži. A jak se ukázalo, nezůstaly v testování zdaleka samy – vzhledem k tomu, že vůně gelů Borotalco jsou unisex, často se naše čtenářky musely o gely dělit i se svými partnery.„Tenhle výrobek od Borotalco mě jednoznačně ‚dostal‘. Jeho překrásná vůně a krémovitá konzistence je přesně to, co mám ráda. Půjčila jsem ho manželovi a je taky nadšený. Se sprchovým gelem od Nivea se to absolutně nedá srovnávat. Mohu 100% doporučit,“ napsala v hodnocení testerka Beruska2.
 
Kromě konzistence a péči o pokožku jste si nejvíce chválily právě vůni obou gelů. „Sprchové gely Borotalco mě příjemně překvapily svou vůni. Krémová konzistence se příjemně vstřebá do pokožky a ta zůstane krásně svěží a vláčná,“ svěřila se testerka Myka2109. A nebyla sama. Také testerka s přezdívkou Adji ocenila především vůni: „Sprchový gel mě nadchnul. Vůně byla příjemná – atypická. Hezky pění, dělá koupel příjemnější. Ještě pak dlouho jsem cítila vůni a pocit čistoty.
Mohu říct, že teď se nemyji žádným jiným než tímto!
A když už jsme zmínili vůni gelů, zdá se, že své příznivce si našly oba testované výrobky značky Borotalco – Original i Fresh. „Souhlasím s ostatními testerkami, že vůně těchto sprchových gelů je opravdu netypická. Za mě má příjemnější vůni typ Original. Ovšem musím říci, že typ Fresh jsem zase dlouho cítila na pokožce. Takže oba mají něco do sebe,“ ocenila testerka VeronikaMar. „Mě více nadchnul Borotalco Fresh, manžela naopak Borotalco Original, takže můžu říct, že si u nás tento sprcháč vybojoval své místo a budeme jej kupovat i nadále,“ popsala čtenářka s přezdívkou Smela, která byla rovněž mezi vybranými testerkami.
 
Většina testerek se shodla, že gelům Borotalco zůstane věrná i nadále. „Mohu říct, že teď se nemyji žádným jiným než tímto. Když běží v televizi reklama na tyto dvě novinky, tak si hned vzpomenu na tu vůni a hlavně se pyšním, že zrovna já jsem se stala testerkou,“ napsala v hodnocení Bodlakovazlata.
 
Z gelů Borrotalco byla navíc nadšená i vaše pokožka. „Testovala je i má rodina a byli nadšení, a tak i mamka a sestra si gel pořídily. Co mě překvapilo, že jeho cena je velice nízká, za takový gel bych byla ochotna zaplatit víc. Sestra má ekzém a na svou pokožku nemůže používat všechny gely, ale tyto jí velice vyhovují a ekzém ji po použití nesvědí. Podle jejích slov je dokonce stav její pokožky lepší. Všem mohu tyto gely pouze doporučit,“ rozplývala se testerka LucyEL. A nebyla sama. „Při styku s pokožkou jsou sprchové gely jemné a dobře se na pokožku nanáší. Dobře pění a po osprchování zůstává na pokožce velmi příjemná vůně, která vydrží po celý den. Pokožka je krásně jemná, hladká a hlavně není po použití těchto sprchových gelů pokožka vysušená,“ zdůraznila testerka Javyjavy.
Sprchový gel jsem si zakoupila po přečtení recenzí. Vřele ho mohu doporučit.
Měly naše testerky vůbec nějaké výhrady? Jedna se našla, ale jak vyplynulo z hodnocení, nepřikládaly jí testerky zas tak velkou váhu. Některým z vás se zdálo, že by mohly mít gely Borotalco trochu výraznější obal. Aby byly v regálech obchodů dobře vidět a koupilo si je více lidí, když jsou tak kvalitní (a jak mnohé z vás poznamenaly, za velmi příznivou cenu).
Obal není lákavý, asi bych si ho nevybrala, kdybych tu o něm nečetla,“ napsala čtenářka Ully. Ale našly se naopak i pozitivní reakce. „I obal této řady má své charakteristické znaky pro svou značku, je jednoduchý a přitom hezký, srovnatelný se známějšími řadami (Palmolive, Dove, Radox). Já se při nákupech sprchových gelů budu nyní rozhlížet i po řadě BOROTALCO,“ zhodnotila testerka Evalet.
 
Nejen testerky se rozhodly přispět do hodnocení gelů Borotalco, některé ze čtenářek se pro koupi tohoto sprchového gelu rozhodly právě na základě recenzí našich testerek. „Sprchový gel jsem si zakoupila po přečtení recenzí a byla velice překvapena příjemnou vůní i konzistencí. Umyla jsem si s ním i vlasy a v pohodě. Dlouho jsem měla pocit svěžesti. Vřele ho mohu doporučit,“ shrnula za všechny čtenářka Ully.

Sprchové gely Borotalco už hodnotilo 169 z vás! Máte osobní zkušenost s tímto hydratačním sprchovým gelem? Přidejte své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat