Který lak na nehty je pro vás ten pravý? Hvězdy vám napoví!

Jaké odstíny sluší zrozenkyním ve znamení Blížence, jaké by měly nosit Váhy a jaké barvy na nehtech udělají radost Vodnářkám? Víme to!

Beran

Vaší barvou je ohnivě rudá. Skvěle reprezentuje vaše odhodlání a vaši odvahu. Dřímá ve vás opravdový oheň, tak jej pusťte i na své nehty!

Býk

Nebojíte se zkoušet neobvyklé věci, jste vždy originální a svá. A tak se nebojte smaragdových odstínů! Jste jedním z mála znamení, které si je mohou bez mrknutí oka dovolit.

Blíženci

Máte smysl pro humor, rádi se smějete, spoustě lidí umíte prozářit den. A právě zářivě žlutý lak na nehty symbolizuje vaši úžasnou povahu. Nebojte se ho, vypadá na nehtech lépe, než byste řekla!

Rak

Nepotřebujete okázalou zdobnost, spíše se vám líbí upravenost a elegance. Proto neuděláte chybu, sáhnete-li po odstínu z francouzské manikúry. Jemném, téměř průsvitném, lehce růžovém, lesklém.

Lev

Máte rádi výrazné a třpytivé věci, smysl pro lehkou okázalost a výrazné odstíny. Na nehty bude pro vás jako dělaný metalický zlatý lak. Se spoustou třpytek, které vám dodají sebevědomé kouzlo.

Panna

Přehnaná zdobnost není vaším stylem, přesto jste ctitelkou krásy. Ale ta pro vás neznamená bláznivé barvy a výrazné odstíny. Světlé perleťové odstíny (od růžové až k šedavé) jsou to, co potřebujete.

Váhy

Ačkoli hledáte v životě rovnováhu, neznamená to, že máte ráda nudu! Na nehty si klidně nalakujete odvážnou modrou, která pro vás symbolizuje klid, ale zároveň dobrodružství.

Štír

Jste emocionální osobností, nebojíte se dát najevo své city. A nejlépe vás proto vystihuje tajemná a vášnivá fialová. Na nehtech navíc bude působit výrazně, což máte rádi, a přitom elegantně.

Střelec

Nenosíte své city napsané na čele, ale když přijde na věc, nemáte problém ani strach je projevit. A tak se k vám hodí trochu záhadná modrozelená podpořená výraznými třpytkami.

Kozoroh

Jste nohama na zemi, ale skrývá se ve vás romantická duše. Tak ji svému okolí ukažte, třeba výběrem laku na nehty. Jako stvořený je pro vás jemný meruňkový či broskvový odstín.

Vodnář

S vodou vás spojuje víc než znamení – také jste nespoutaná, ale přitom dobrosrdečná a společenská. Ideálním lakem na nehty je pro vás metalický stříbrný – jako hladina, na kterou svítí slunce.

Ryby

Ačkoli občas působíte uzavřeně až chladně, vaši nejbližší vědí, že je to jen pouhé zdání. Však i vaše nehty to dokazují – nejlépe jim budou slušet laky s pestrobarevnými třpytkami!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat