Největší a časté chyby ve zkušebních kabinkách

Kolikrát už se vám stalo, že v kabince se samy sobě líbíte, ale před vlastním zrcadlem litujete nákupu? Dost možná děláte těchto 7 chyb!

Máte v kabince jen jednu velikost

I když jste si naprosto jisté, jakou máte v daném obchodě velikost, vezměte si pro jistotu do kabinky kousek ve dvou velikostech. Někdy i nepatrné změna může ve finále vypadat úplně jinak.

Špatná podprsenka

Krajkové sexy prádlo je samozřejmě krásné, na nakupování ale ne příliš praktické. Stejně tak sportovní podprsenka vám sice během pobíhání po obchodech zajistí pohodlí, oblečení na ní ale může sedět jinak. Sáhněte raději po klasické hladké podprsence s kosticemi v béžovém odstínu.

Zapomínáte na boty

Zkoušíte si pracovní kostýmek s teniskami? Kalhoty, které mají ideální délku k teniskám, ale mohou s podpatky udělat pěknou neplechu. Nemusíte si náhradní boty nosit s sebou, jen si do kabinky přineste z prodejny nejpodobnější těm, které k outfitu budete nosit.

Nesednete si

Lavička v kabince nebo malá židlička není jen pro vaši kabelku. Posaďte se v novém kousku a prohlédněte se v zrcadle. Jedině tak zjistíte, jestli ze sukně nevyčuhuje, co nemá, a košile se při pohybu nerozepíná na nepatřičných místech.

Nezkontrolujete si záda

Pohled zepředu vypadá úžasně, díváte se v kabince ale i na to, jak v nových šatech vypadáte zezadu? K tomu skvěle slouží více pohyblivých zrcadel v kabince. Pokud tam nejsou, vyjděte před kabinku a zkontrolujte se z větší vzdálenosti ve velkých zrcadlech. Fotky, na kterých budete k fotografovi zády, vás pak nevykolejí.

Zrádné světlo

Prostory kabinek bývají navrženy tak, aby vám oblečení maximálně slušelo. Zužující zrcadla jsou samozřejmostí, někde můžete narazit i na jinak zbarvená světla, která mohou změnit odstíny oblečení. Prohlédněte si kousek ještě mimo kabinky, vyvarujete se tak nákupu červené sukně, která bude doma zářivě oranžová.

Neděláte si selfie

Ne, selfie v kabinkách není záležitostí jen pro náctileté slečny. Nebojte se v zrcadle vyfotit, foťák je totiž nekompromisní a nikdy nelže. Jednoduše zjistíte, jak na vás věc opravdu vypadá. A pokud máte jen trochu pochybnosti, nechte ji tam s klidným vědomím ležet.

Zdroj: https://www.reviewed.com/home-outdoors/features/10-clothes-shopping-mistakes-to-avoid-making, http://www.athleisuremag.com/the-latest/2020/11/2/7-online-clothes-shopping-mistakes-and-how-to-avoid-them







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat