Jednoduché kroky k dokonalému make-upu do kanceláře

Trávíte celé dny v uzavřené kanceláři a neustále běháte z jedné schůzky na druhou? Potřebujete, aby váš make-up vypadal bezchybně celý den a zároveň vám jeho příprava zabrala minimum času? Přidejte do své kosmetické taštičky spolehlivé zkrášlující pomocníky!

Použijte bázi

Podkladová báze bude vaším nejlepším přítelem. Ráno ji naneste na hydratovanou pokožku ještě před použitím make-upu. Vybírejte podle typu své pleti, báze dokáže pleť vyhladit, zmenšit viditelné póry, zmatnit, či rozjasnit. Navíc prodlouží výdrž vašeho make-upu na maximum, takže budete vypadat skvěle i po dlouhém pracovním dni.

V jednoduchosti je krása

Byznys make-up by rozhodně neměl být přehnaný. Fialové stíny, umělé řasy a červenou rtěnku si nechte na páteční večírek, do kanceláře se raději držte při zdi. Nikdy ale nesáhnete vedle s dokonale upraveným obočím, které vždy dodá líčení punc elegance. Pomocí tužky či speciálního stínu dokreslete chybějící chloupky a kartáčkem upravte tvar. Pokud nevíte jak na to, dopřejte si jednou měsíčně návštěvu salonu, kde vám oblouky nabarví a upraví do požadovaného tvaru.

Multilíčidla

Pokud potřebujete během dne dodat líčení trochu šťávy, noste v kabelce multifunkční líčidla v tyčinkách. Jejich kouzlo oceníte obzvlášť na podzim, kdy pleť působí často unaveně a bez života. Mají praktické balení, krémovou texturu a můžete je použít na rozjasnění tváří jako tvářenku nebo místo jemné rtěnky. Světlé barvy skvěle poslouží i jako rozjasňovač pod obočí a do vnitřních koutků oka, po únavě nebude ani památky.

Matné rty

Chcete se vyvarovat nepříjemným situacím s obtisknutou rtěnkou na skleničce během pracovního oběda? Sáhněte po matných texturách, které na rtech vydrží dlouho a navíc se do kanceláře hodí mnohem víc než lesklé verze. Jestli si chcete být opravdu jisté, že se rtěnka nikam nehne, vykreslete rty konturovací tužkou v barvě rtěnky, pak obtáhněte ústa rtěnkou a obtiskněte do kapesníku.

Pryč s leskem

Zářivá pleť je teď sice trendy, to ale neznamená, že se máte celá lesknout. Základem kosmetické taštičky by měl být pudr nebo praktické matující papírky, které v rychlosti odsají přebytečný maz a zmatní požadované místo. Navíc se dají snadno použít kdykoli během dne i bez zrcátka.

Zdroj: realsimple.com, byrdie.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

10 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:47
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat