Kabáty, ve kterých na podzim zazáříte. Jaký si vyberete?

Podzim je tady v plné síle a ranní přízemní mrazíky nám dávají jasný signál – je třeba si pořídit nový kabát. Jenže kdo se má v obchodech praskajících ve švech vyznat? Vybrali jsme pro vás pět nositelných trendů z přehlídkových mol, ve kterých letos na podzim zazáříte!

1. Trend: Pastelové kabáty

Že jsou jemné pastelové určené pro teplé dny? Ani náhodou! Návrháři rádi porušují všechna zavedená pravidla a nečekané barvy na podzim letos letí. Pořiďte si kabát v pudrově růžové, světle modré či pastelově žluté a projasněte šedé české ulice. Pokud nechcete působit příliš sladce, sáhněte po klasickém pánském střihu, které vytvoří s jemnými barvami zajímavý kontrast.

1. H&M, 2 999 Kč, 2. Mango, 2 299 Kč, 3. Topshop, 2 200 Kč.

2. Trend: Klasika se zajímavým prvkem

Klasické střihy letos dostaly nový, zajímavější kabát. Minimalistické kousky na sobě mají najednou barevné kožešinové aplikace, nášivky, střapce a posouvají hru s módou zase o kousek dál. Chcete-li letos vybočovat z řady, pořiďte si kousek, který má něco navíc. Upřené pohledy kolemjdoucích jsou zaručeny!

1. Zara, 3 299 Kč, 2. Zara, 2 299 Kč, 3. Mango, 2 299 Kč.

3. Kožené kabáty

70. léta se těší oblibě už třetí sezonu. Bohémské kousky vystřídaly dlouhé kožené kabáty působící luxusním dojmem. Rozhodně sáhněte po béžové barvě a střihu připomínající klasický trenčkot. Vykouzlí vám siluetu přesýpacích hodin, zdůrazní pas a zjemní „drsný“ kožený prvek.


1. Zoot, 2 479 Kč, 2. Mango, 5 499 Kč, 3. Nelly, 10 200 Kč.

4. Výrazná kožešina

Nudné kabáty letos zkrátka nepořídíte. Dost bylo černé a šedé! Módní návrháři se zřejmě rozhodli pro barevnější svět a jejich pojetí kožichů to jenom potvrzuje. Zapomeňte na tlumené tóny a oblékněte kožešiny hrající všemi barvami. S tak výrazným prvkem se ale musí opatrně,  zbytek outfitu už raději ponechte jednoduchý.


1. Zara, 1 999 Kč, 2. Zara, 5 599 Kč, 3. Mango, 9 999 Kč.

5. Oversized střihy

Je vám neustále zima? V tom případě jsou pro vás oversized kabáty jako dělané. Můžete pod ně vrstvit, klidně si oblékněte huňatý svetr, koženou bundu a přes to ještě velký kabát a buďte letos na podzim v teple. Jen mějte na paměti, že dolní část outfitu by měla být přiléhavá, jinak budete působit zbytečně objemně.


1. H&M, 1 999 Kč, 2. H&M, 1 799 Kč, 3. Mango, 3 999 Kč.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat