Máte citlivou pleť? Vyzkoušejte přírodní kosmetiku

31.10.2016 | Krása a móda

Žen, které mají problémy s citlivou pletí, stále přibývá. Pokud patříte mezi ně, vyzkoušejte přírodní kosmetiku, která není parfemovaná a není testována na zvířatech.

Jako horká novinka k nám do České republiky přichází americká přírodní kosmetika Paula's Choice, která si rozhodně získala naši pozornost a měli jsme tu čest s našimi testerkami tuto kosmetiku vyzkoušet.

Při výrobě kosmetiky Paula's Choice se používají jen prověřené ingredience, které opravdu dělají vaši pleť mladší, zářivější, redukují vrásky a významně zmírňují až zcela odstraňují akné. Všechny produkty jsou nastaveny tak, aby dokonale pracovaly i s velmi citlivou pletí. „Za všechny své výrobky se 100 % zaručuji," říká zakladatelka společnosti Paula Begoun.

Vybrali jsme 50 testerek, které mohly otestovat kosmetický balíček Anti-aging set & sérum pro normální až suchou pleť od přírodní kosmetiky Paula's Choice na vlastní kůži.

A jak dopadlo závěrečné hodnocení?

Rozhodně kladně! Všechny testerky oslnilo to, že kosmetika není parfemovaná a není testována na zvířatech. „Celý koncept je založen na udržitelnosti a ohleduplnosti k životnímu prostředí,“ doplňuje Bibinka 2208.

Dále vás zaujalo luxusní balení, které láká dámské oko a také je praktické „Velice mile mě překvapila i kouzelně zabalená testovací řada produktů. Kosmetika byla uložená v sáčku se stahovací mašličkou. Každý produkt byl s českým překladem,“ hodnotí testerka Mersim a k ní se přidává i testerka Vera1: „Líbí se mi, že je kosmetika balena v menších lahvičkách s pumpičkovými dávkovači, v perfektní taštičce, kterou si můžu hravě vzít i na cesty.

  Když jsem použila poprvé, říkala jsem si wow!

Po první zkoušce jsem obdivovala jemnost všech krémů, které se výborně vstřebaly. Pleť zůstává nádherně jemná, neobtěžuje mě žádná těžká vůně, prakticky na pleti nejde cítit. Také jsem měla strach, aby mě z kosmetiky nepálily oči, což se mi někdy stává, a absolutně nic,“ hodnotí testerka NikobaT příjemnou texturu krémů.

Některé testerky mají citlivou pleť a s výběrem kosmetiky jsou velmi opatrné. I tyto ženy přírodní kosmetika Paula's Choice nadchla. „Jsem atopik a jsem nadšená, že jsem mohla otestovat tuhle kosmetiku. Za sebe kosmetiku určitě doporučuji,“ přidává své hodnocení testerka Petya231 a přizvukuje i další testerka. „Měla jsem na obličeji v místě T-zóny šupinky, ale po této kosmetice jakoby zázrakem zmizely, což mě velmi mile potěšilo,“ dodává Vera1.

Moje pleť se opravdu zlepšila.

A jak se Anti-aging set popral s vráskami? Přímo na jedničku! „Vrásky k životu patří, ale proč je trochu nepotlačit? Řada je také vhodná pro citlivou pleť, což je přesně pro mě,“ hodnotí testerka deena a Vera1 dodáváva: „Vrásky jsou méně výrazné než předtím.“ „Hedvábný krém na hnědé skvrny a sjednocovač pleti je úžasný,“ doplňuje Evcadol.

Přírodní kosmetiku Paula's Choice už hodnotilo 90 z vás! Hledáte-li kvalitní kosmetiku na citlivou pleť, neváhejte a vyzkoušejte! A nezapomeňte přidat své hodnocení i vy!

Zkoušíte ráda nové věci? Staňte se členkou Klubu testerek Bety.cz! Budete mezi prvními, které na "vlastní kůži" otestují novinky z kosmetiky, zdraví či módních trendů! Už se vám nemusí stávat, že si koupíte něco, s čím nebudete spokojená!

Testujte s námi nové produkty či služby a o své názory a doporučení se podělte s ostatními čtenářkami Bety.cz.

Za svá hodnocení navíc získáte extra body v našem věrnostním programu Moje body. Přidáte se i vy?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(1 hlasů)

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat