Novoroční detox šatníku. Čeho se určitě zbavit?

Nový rok, ideální čas na nový začátek! Proč při této příležitosti neprovětrat i skříň, v níž se jistě najdou kousky, které jen zabírají místo? Získaný prostor můžete opět naplnit, protože jsou tady lednové slevy!

Člověk nemusí být otrokem módy, nakupovací maniak ani nenapravitelný sysel. I tak ale „nastřádá“ spousty oblečení, ani neví jak. Jaké šatstvo schraňujete zbytečně? Ze kterého nic dobrého nekouká? Zbavte se oblečení, které…

…už opravdu vyšlo z módy.

Některé módní vlny se sice opakovaně vracejí jako bumerang, jenže to pro všechny trendy neplatí. Letité kousky nahraďte raději novými a nečekejte, jestli se náhodou opět nezačnou nosit.

…jste neměli rok na sobě.

Výjimku z tohoto pravidla tvoří „velká večerní“ a šaty na zvláštní příležitosti. 365 dní je dlouhá doba, a pokud jste si tu sukni ani jednou neoblékla, pravděpodobně se na tom nic nezmění.

…jste koupili neuváženě.

No neber to, když je na tom taková sleva!“ Zní vám to povědomě? Jenže pak si tričko přinesete domů a zjišťujete, že vlastně nemáte co k němu, ani se v něm necítíte dobře. I ta barva není úplně vaše gusto. Nízká cena vás sice ohromila, ale tenhle kousek fakt jen tak nevytáhnete. Tak k čemu to?

…je nechtěným dárkem.

Každý má rád své prarodiče, ale ve skříni není pro sentiment místo. Vaše láska k babičce nebude o nic menší, když se vzdáte kousavých svetrů a šál, které vám v dobré víře dává každý rok k Vánocům.

…si u vás nechal váš bývalý.

Ať už si ho v rychlosti zapomněl přibalit nebo se vám prostě líbí příjemný materiál, odpoutat se od minulosti je někdy jen k užitku. A rázem budete mít volný šuplík!

…je neopravitelné.

Nevypratelné fleky, díry, co snad ani nemá smysl zašívat? Tyhle kusy se většinou nachází v sekci „na doma“. Přece se to nevyhodí, ne? Právě že ano. Tahle sbírka totiž nějak podezřele narůstá na rozměrech.

…nosí jen odvážlivci.

Některé oděvy se hodí jen na přehlídková mola, ale na běžné nošení je moc neužije. Kdysi jste si něco takového pořídili „kdyby náhodou“? A teď vážně – kolikrát v poslední době jste sebrala odvahu a v tom odvážném kousku s hlubokým výstřihem někam vyrazila?

…unosíte, až zhubnete.

Tahle garderoba vám bude stále mlčky připomínat, že se tak ještě nestalo. Ustavičná připomínka selhání a němá výčitka? Pryč s tím! Kupte si raději kalhoty o číslo větší a je klid.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat