Jak se stát královnou plesu? Nepodceňte přípravu

12.01.2017 | Krása a móda

S nastávající zimou přichází plesová sezóna a období nejrůznějších dalších významných společenských akcí. Největší starosti si obvykle děláme se svým make-upem, účesem a oblečením, ale pamatovat bychom měly i na další věci.

Plesy jsou skvělou příležitostí, jak se setkat s novými lidmi, kolegy a obchodními partnery mimo pracovní prostředí, ale také momentem, kdy konečně provětráte své nové šaty. Jak se na takový ples připravit, aby vše bylo perfektní?

Na kabelce záleží

Při výběru kabelky přemýšlejte nad tím, co bude jejím obsahem. Určitě nezapomeňte na prostor pro telefon, klíče, občanku, kartičku zdravotní pojišťovny, místo na kosmetiku a drobnosti. Neberte si zbytečně velkou kabelku, se kterou byste vypadala, jako když jdete na nákup, ale ani příliš malé psaníčko, do kterého se vám nic nevejde. Ideálně zvolte klidně o něco větší kabelku, do které si dáte psaníčko s tím nejnutnějším, a kabelku si potom nechejte v šatně.

První pomoc při oku na punčoše

Není nic horšího, než když se vám na silonkách objeví nevzhledné oko, které má navíc tendenci se neustále zvětšovat. Pro případ, že se vám silonky roztrhnou, s sebou vždy mějte jedny náhradní, které můžete bez obav nechat v kabelce v šatně.

Nožky jako v bavlnce

Určitě chcete provětrat kromě šatů i nové boty na tom proklatě vysokém podpatku, které jste se speciálně k této příležitosti kupovala. Doporučujeme už doma před odchodem zalepit paty kvalitní ultradiskrétní hydrokoloidní náplastí, která zamezí nebo minimálně oddálí vzniku puchýřů. V případě, že už to v podpatcích i tak nevydržíte, nezapomeňte mít v kabelce schované balerínky.

Šampon do kabelky

Mějte s sebou vždy miniaturu suchého šamponu, který vám pomůže nejen s rychlým stylingem uprostřed večera, ale také ráno, kdy dokáže rychle a efektivně pomoci. Třeba i od cigaretového zápachu.

Pomoc, pupínek

Máte vybrané šaty, lodičky, kabelku, vše skvěle zkombinované, ale ráno v den večírku objevíte na své tváři nově vyrašený pupínek, který dokáže zkazit celý make-up. Nezoufejte a vyzkoušejte rychlou a účinnou pomoc v podobě speciálních "SOS gelů" (například Urgo Filmogel Spots). Nanesete jej na pupínek, na to make-up a večer budete za hvězdu!

Peníze na taxík

Myslete na to dopředu a nechte si peníze stranou, ideálně v kabelce v šatně. Tato železná rezerva poslouží k zaplacení taxíku a bezpečné cestě domů. V opačném případě pak zbývá už jen ulovit sympatického fešáka nebo sama na lavičce vyčkat na nějaký noční spoj.

Bezpečí na prvním místě

Jako královna plesu jistě upoutáte pozornosti víc než dost. V některých případech však pozornost není až tak vítána. Zvláště když se pohybujete nočním městem sama. Pro pocit bezpečí je dobré vybavit se pepřovým sprejem, který může být prvním pomocníkem.

A na závěr si s sebou vezměte příjemný doprovod, protože ve dvou se lépe táhne!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat