Každý den jiná. Proměňte se v princeznu i dračici jen změnou účesu

21.11.2017 | Krása a móda

Už vás nudí, jak na vás ze zrcadla každý den kouká stejná žena? Není nic snazčího než změnit účes! Nebojte, nemusíte hned navštívit svou oblíbenou kadeřnici, vsaďte na doplňky a pomocníky, které máte doma a kteří vás snadno promění třeba z něžné květinku v rockerku.

Zkuste si více vyhrát se svým účesem! Je to snazší, než byste si myslela!

Doplňky pro každý den

Vážete si vlasy do ohonu s pomocí gumičky? Infantilní ozdůbky vynechejte a vyberte si moderní gumičku s kovem. Rychle se pracuje i s kroužky, do kterých ohon po zagumičkování zacvaknete. Dobře vypadají také perličkové gumičky nebo ty s jednoduchou mašlí.


Buďte jiná každý den! Pomůže vám v tom nepřekonatelný Rowenta Fashion Stylist.

Toužíte se proměnit na jeden den v květinovou princeznu? Porozhlédněte se mezi doplňky s těmito přírodními motivy! Že si na nápadný květinový věnec netroufáte? Nevadí. Stejně dobře budou vypadat i kvítky osázené gumičky, případně jednoduché sponky. Připnout je můžete i k culíku. Zmiňované věnce se ostatně spíše hodí k ryze letnímu, téměř bohémskému nebo festivalovému stylu.

A co taková čelenka? Ty vypadají nejlépe na rozpuštěných vlasech, nemusí jít ale jen o ty dlouhé. Zakomponovat je můžete do jakéhokoli účesu. Konkrétní čelenku volte podle stylu oblečení, v módě jsou barevné s kamínky, metalické, ale i perlové nebo ty s ostny.

Ostatně nejen doplńky vám pomohou k originálnímu looku. Že ráno nemáte čas na vytváření složitých účesů? Nevadí! Co třeba vyzkoušet rozcuchaný drdol nebo trendy cop? Doby, kdy musel být každý vlásek na svém místě, jsou dávno pryč, teď letí spíše nedbalá elegance. A to uspěchané době jen nahrává.

Rovné, nebo vlnité?

Pohrát si také můžete s typem vlasů, jež máte. Nadělila vám matka příroda vlsy jako hřebíky, ale vy celý život toužíte po rozpustilých vlnách? Máte naopak kudrny a závidíte kamarádkám, co mají vlasy úplně rovné? Zalíbil se vám naopak styl jemných vlnek? Pak si nemusíte zoufat, že se svému vysněnému účesu nikdy nepřiblížíte nebo že byste k tomu potřebovala vybavení kadeřnického salonu. Fashion Stylist 3v1 od Rowenty vám totiž nabídne všechny tři funkce pro jiný účes každý den! Ostatně se o tom mohly přesvědčit i naše testerky. Jak byly spokojené?

„Vše potřebné v jednom. Kulma na klasické vetší vlny a kulma na malé vlnky + žehlička. Kdo tyto způsoby používá často, určitě je to velice vhodná věc, kterou by měla mít žena při sobě. Super manipulace, vlnky krásně drží, určitě bych doporučila. Mám od Rowenty více elektroniky a opět nezklamala,“ napsala testerka Sussane.


Narovnat, vytvořit vlnky nebo lokny. To všechno zvládne Rowenta Fashion Stylist 3v1.

„Rowenta mne na první pohled upoutala designovým vzhledem. Nahřívání žehličky bylo také velice rychlé. Jako první jsem vyzkoušela Braid Waves, krepování vlasů trvalo trošku déle, než bych očekávala, ale výsledkem jsem byla mile překvapena..vypadalo to nakonec moc hezky, až na to, že mi to nevydrželo ani do poledne a to přes to, že jsem použila silný lak na vlasy. S žehličkou na vlasy jsem byla hodně spokojená, jelikož vyžehlení nezabralo moc času. A jako poslední Curls, které nemůžu tak úplně hodnotit, jelikož v točení vlasů jsem měla premiéru,“ svěřila se testerka mrsmishelina.

„Jsem se stylerem velice spokojená. Začnu se žehličkou, která je asi nejlepší žehlička, co jsem kdy měla v ruce, opravdu nepotřebujete v druhé ruce držet hřeben, má zabudovaný vlastní a je to skvělé, narovná vlasy rychle a naprosto, ani nemusíte přejíždět 2x, opravdu skvělé. Dále je to "vlnkovačka", s tou jsem také nadmíru spojená, udělá takový ten "beachy look", jako kdybych celou noc spala s copánky na hlavě, a ty vlky drží prostě jako přibité celý den. Poslední je na řadě kulma, opravdu dlouho jsem na českém trhu hledala kulmu, která by měla tak velký obvod nástavce, opravdu s ní lze docílit krásných velkých vln, sice mi docela vadí ten malý clipper, používám kulmu bez něj, prostě jen omotám vlasy na nástavec. Za praktický také považuji otočný kabel,“ popsala testerka Cordelia.

„Na testování této kulmy jsem se opravdu těšila. Mám delší husté vlasy, které je po ránu někdy boj upravit do přijatelného tvaru. Díky této věcičce se mi účes krotí sám a ještě mohu mít každý den jiný - rovný, vlnitý nebo krepovaný. U vlnek je trochu problém, aby byly až nahoru, možná je to tím, že mám husté vlasy a tak jich točím moc najednou, nicméně mi kulma pomáhá k tomu, aby nebyli vepředu splihlé, ale krásně načechrané. Určitě skvělý pomocník,“ uzavřela testerka Salmik.

Na hodnocení ostatních testerek se můžete podívat ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat