Čím potěšit o Vánocích maminku? Radost udělá parfém i kosmetická sada

23.11.2017 | Krása a móda

Začínáte s vidinou blížících se Vánoc přemýšlet, čím pod stromečkem udělat radost mamince? Vsaďte na klasiku v podobě luxusní kosmetiky či parfému. Takový dárek totiž vykouzlí úsměv na tváři každé ženě.

Která maminka by nemilovala svět krásy a vůní! Darujte jim tedy dárky pro ženy, které jim udělají radost!

Vyberte mamince luxusní parfém, dárkovou sadu do koupele nebo kvalitní holicí strojek! Jistě ji potěšíte také vlasovou kosmetikou, sadou mini parfémů nebo vonnou svíčkou. A co takhle výživný krém pro zralou pleť, krém na ruce nebo krásně balené tuhé mýdlo s úžasnou vůní? Radost jistě udělá i parfémový set nebo relaxační balíček!

Každý den jiná


Sada miniaturních parfémů či kosmetický set určený k péči o zralou pleť. Takové dárky vykouzlí úsměv na rtech každé ženě!

Už dávno neplatí, že by žena měla být věrná prakticky po celý život jednomu parfému. Naopak! Vůní vyjadřujeme svou náladu, jinou volíme do společnosti a jinou do práce. Zatímco jeden den máme chuť zahalit se do květinových tónů, jindy sázíme spíše na zemitější vůně. Je to i případ vaší maminky? Pak ji jistě potěší sada obsahující miniatury parfémů.

Pro všechny, kteří milují vůně a rádi voní pokaždé jinak, je sada miniatur parfémů ten nejúžasnější dárek! Mini parfémy jsou zmenšeniny parfémů v malinkém flakonku o objemu obvykle do 7 ml, které nejen zajistí jinou vůni každý den, ale navíc se skvěle vejdou do kabelky. Miniatury parfémů v krásně balené dárkové sadě jsou stylový dárek pro maminku. Vyberte mamince tu nejlepší sadu mini parfémů od nejúžasnějších značek parfémového světa!

Pro krásu i péči


Co takhle potěšit maminku sadou pro sonické čištění pleti nebo luxusním setem mini parfémů značky Lancôme?

Objevily se na tváři vaší maminky už první vrásky? Pak ji jistě potěší kosmetika zaměřená na péči o zralou pokožku. Vybírat můžete nejen luxusní krémy či séra, jež si s vráskami hravě poradí, ale také kosmetické sady, které pleti poskytnou komplexní péči. Vyplatí se vybírat mezi osvědčenými značkami, které jsou zárukou kvality. Takovou je například francouzská kosmetika Lancôme, která navíc kromě přípravků péče o pleť nabízí i luxusní make-up nebo sofistikované parfémy.

Ostatně přípravky určené k líčení jsou dalším tipem na skvělý dárek. Proč neudělat mamince radost luxusní rtěnkou nebo elegantními očními stíny? Jistě ji potěší také řasenka nebo lesk na rty.

S chladnými dny je také potřeba více pečovat o pokožku rukou, proto nezapomeňte přibalit pod stromeček také voňavý krém na ruce.

(Nejen) vánoční pohoda

Každá maminka si jistě zaslouží odpočinout si od každodenního shonu a stresu. Zkuste ji potěšit relaxačním sprchovým gelem či tělovým mlékem, které jí zpříjemní každé sprchování. A co třeba voňavý olej do koupele a aromatickou svíčku?

Řada maminek jistě ocení také moderního pomocníka v péči o své zdraví a krásu. Ať už se jedná o sonický přístroj pro čištění pleti, čisticí kartáček na pokožku, elektrický holicí strojek, nový výkonný fén či kulmu a žehličku na vlasy, případně elektrický zubní kartáček.

Zkrátka s takovými dárky si vaše maminka užije nejen šťastné a veselé Vánoce!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat