Testování s Perfect Clinic: Testerka je po prvním zákroku

11.04.2018 | Krása a móda

Testerka xJitulex, která byla vybraná k otestování laserové epilace na prestižní Perfect Clinic, už podstoupila první ze série zákroků, které ji mají zbavit chloupků na nohou.

Sympatická mladá maminka se do testování přihlásila kvůli tmavším chloupkům, které často vzdorují snahám o klasickou depilaci.


MUDr. Frajer a testerka xJitulex během laserové epilace na Perfect Clinic.

"Už od svých 15 let se peru se svými chloupky, které jsem bohužel podědila po své mamince v té nejlepší kvalitě. Jsou tmavé a hodně tvrdé. Už v pubertě jsem proti nim bojovala holicím strojkem a gelem, ale chloupky akorát sílily. Tak tři roky dozadu jsem začala používat elektrický depilátor, ale bohužel chloupky mi začaly zarůstat a dělají se mi dosti ošklivé černé tečky po nohou, právě kvůli těmto zarostlým chloupkům. Ráda bych vyzkoušela nějakou účinnou metodu, která by vyřešila můj 21 let přetrvávající problém," napsala testerka xJitulex do Rozstřelu Tetserek.

Laserová pomoc

Lékaři Perfect Clinic ji na základě fotografií vybrali k laserové epilaci a ve čtvrtek 29. března xJitulex podstoupila na této klinice první ze série epilací. Zákrok provedl MUDr. Lukáš Frajer, který nejprve naší testerce celý zákrok vysvětlil.


Lékař naší testerce laserem ošetřil také tzv. metličky na noze.

Laserový paprsek umí odhalit pigment v chloupku, s jehož pomocí se dostane do cibulky. Proto je účinný tam, kde je pigment přítomen, tj. u tmavších chloupků. Paprsek zničí cibulku chloupku jednou provždy a chloupek již nevyroste. Proceduru je pro  dosažení trvalého efektu je ale nezbytné opakovat ošetření 3 až 6x v rozmezí 6–7 týdnů. To proto, že k účinnému zničení vlasové cibulky je potřeba zásah v její růstové fázi, kdy je dostatek pigmentu přítomen, a která probíhá u každého chloupku těla v jiné době.

Lékař také naší testerce laserem ošetřil takzvané metličky, které měla na noze.

Jak laserová epilace dopadla a jak je naše testerka xJitulex spokojená, si přečtete v dalším článku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat