Vystavte se sluníčku. Podmínkou je však kvalitní kosmetika

17.07.2018 | Krása a móda

Všichni víme, že nadměrné slunění bez krémů či mlék s ochranným UV faktorem není pro naše tělo ničím zdravým. Nicméně vyhýbat se slunečním paprskům úplně, to našemu zdraví také neprospívá. Vsaďte proto na kvalitní opalovací kosmetiku a vyrazte ven. Skvělým tipem jsou opalovací mléka Ryor Sun Care, které mohly v rámci testování vyzkoušet i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Aby paprsky neškodily

Slunce ke svému životu potřebujeme. Naše tělo z něho mimo jiné získává životně důležitý vitamin D, který hraje nezastupitelnou roli ve zdraví našich kostí a v prevenci osteoporózy. Navíc je prokázáno, že nás sluneční svit dokáže probrat ze splínů a je takovým přírodním antidepresivem. Nastartuje totiž v těle tvorbu těch správných hormonů, díky nimž se každé trápení stává lehčím.

Je ovšem nutné pamatovat na to, že musíme před sluncem chránit svou pokožku. Není totiž žádným tajemstvím, že vystavování nechráněné pokožky škodlivému UV záření přispívá k rakovině kůže. Proto se vyplatí pravidelně používat kosmetiku s UV faktorem.


Aby paprsky neškodily, je třeba svou pokožku chránit opravdu kvalitní kosmetikou s UV faktorem. Takovou je Ryor Sun Care.

Teď v létě je téma slunce a opalování nejaktuálnější. A také jsme v používání opalovacích mlék a spol. nejpečlivější. Ovšem i tak existují na našem těle místa, na která s oblibou zapomínáme. A pak se nestačíme divit, jak rychle se spálí. Která k nim patří? Tak například pěšinka ve vlasech. Každý, kdo si ji někdy „přismahl“, vám potvrdí, jak bolestivé může být i obyčejné česání. Se spálenou kůží hlavy mívají ostatně spoustu zkušeností i pánové s pleškou – také ti by se měli vždy venku před sluncem chránit! Ale to samozřejmě není vše. Schválně, kdy jste si naposledy nanesli přípravek určený k opalování na uši? Přitom takové spálené špičky uší vám mohou způsobit nejednu bezesnou noc. Nikdy také nezapomínejte nanést přípravek s UV faktorem na rty! Pokud se vám nechce na rty používat klasický opalovací krém, pořiďte si speciální balzám na rty.

K dalším opomíjeným partiím patří podpaží a vůbec celá spodní strana paží (jakmile si například na dece u vody dáte ruce za hlavu, vystavujete tuto velmi jemnou pokožku slunci). Na nohách nevěnujeme dostatečnou pozornost spodní straně kolen, ale také například nártům a prstům (ty nezapomínejte mazat, kdykoli vycházíte ven jen v sandálech nebo žabkách či jiných otevřených botách, a to nejen k vodě, ale například i při cestě na nákup apod.).

Citlivá a účinná ochrana

A čím se tedy při pobytu na slunci mazat? Naše testerky vyzkoušely Opalovací mléko Ryor Sun Care (SPF 15, nebo 20) a pečující Regenerační mléko po opalování Ryor. Jak byly spokojené?

„Ryor je pecka a opravdu mě o svých kvalitách přesvědčil. Testovala jsem opalovací mléko SPF 15. Přípravek se lehce roztíral, neměla jsem lepivý ani mastný pocit. Velké plus je, že je mléko voděodolné a navíc bez parfemace, mazala jsem i syna (3) a úplně v pohodě. Regenerační mléko po opalování s panthenolem také hodnotím velmi kladně. Po natření jsem cítila příjemný chladivý pocit. Oceňuji i sympatické balení vhodné na cesty. Určitě za nás doporučuji,“ zhodnotila testerka miri.


Opalovací mléko Ryor se snadno roztírá, není přehnaně parfémované a nedráždí pokožku. I to naše testerky chválily ve svých recenzích.

„Estetické a praktické balení, které můžete mít stále u sebe, a tak nehrozí, že by vás sluníčko přapadlo. Opalovací mléko nemá žádnou přehnanou parfemaci, krásně se díky své konzistenci, která není přehnaně hutná, rozetírá, rychle se vsakuje, takže nezdržuje, a co je hlavní  opravdu moji pokožku ochránil, takže žádné klasické zčervenání a podráždění, které jako člověk s minimem pigmentu pravidelně mívám. Poopalovací péče za mne taky super. Líbí se mi jemná vůně, že se rychle vsákne, nenechává na pokožce žádny filtr a je velmi příjemná  jak pocitově, tak i pokožka po něm na dotek,“ přidala se s chválou testerka Lutzia.

„Jako první bych hodnotila obal, tvar akorát do ruky, vejde se do každé kabelky. Krem samotný se krásně roztírá, skoro ihned se vsákne a nezanechává mastný film, což je velké plus! Vzhledem k tomu, že jsem se již nespálila, musím přiznat že funguje. Chladivý krém po opalování je vážne chladivý a zanechává na pokožce příjemnou svěžest. Za mě super výrobky, co se kvality a složení týče. Určite budu využívat i nadále. Palec nahoru!“ neskrývala nadšení testerka Lucieee.


Po opalování se vyplatí pokožku ošetřit chladivým

a regeneračním mlékem Ryor.

„Regenerační mléko po opalování jsem měla možnost poprvé vyzkoušet potom, co jsem se za parného letního dne neohroženě vydala na hory bez krému na opalování. Po celodenní túře jsem se samozřejmě vrátila se spálenými rameny a nosem. Večer jsem se poctivě namazala mlékem. Má lehkou konzistenci a příjemnou vůni. Hned se vstřebává a nezanechává mastný film, takže jsem mohla hned skočit do peřin. Do rána zarudnutí zmizelo a kůže se mi ani nezačala loupat, čehož jsem se (hlavně u nosu) trochu obávala. Mléko je fajn i na čerstvě oholené nohy. U opalovacího mléka SPF 15 taktéž oceňuji to, že se okamžitě vstřebá a pokožka po něm nezůstane mastná. Dokonce jsme ho použila i pod make-up. To, že je bez parfému, ocenil hlavně můj partner, který je odpůrcem všech krémů, a nechal se namazat. I cena výrobků je příznivá. Já rozhodně doporučuji,“ chválila i testerka MajinkaMP.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pelmeně

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat