Vlasům škodí polštář i časté mytí. Dopřejte jim správnou péči

16.07.2018 | Krása a móda

Nevhodná péče, neustálé barvení či odbarvování... To je jen zlomek důvodů, které mohou stát za poškozenými kadeřemi. Napadlo by vás, že jim třeba neprospíváte svým polštářem nebo nevhodnou péčí? Krásu jim navrátí Garnier Papaya Hair Food, který v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze. Máte stejné zkušenosti?

Myjte s rozumem

Drhnete svou kštici každý den, jen aby byla pěkně lesklá a vyživená, jak to slibuje reklama na váš šampon? Pak vězte, že s takovou snahou své prameny jen poškozujete. Zbavujete je totiž přirozených olejů a vody. Vlasy byste si neměli mýt častěji než obden, ideálně dvakrát do týdne. Chce to trochu trpělivosti, než si zvyknete (a vaše vlasy také), ale vyplatí se to.


Správná péče je pro poškozené vlasy klíčová. Vyzkoušejte Garnier Papaya Hair Food a navraťte jim ztracenou vitalitu!

A když už jsme u mytí. Vyhýbáte se kondicionéru, abyste své vlasy zbytečně nezatížili a neubrali jim na objemu? Pak se strachujete zbytečně. Balzámy na vlasy prošly pořádným vývojem, a tak dnes už nehrozí, že jimi vlasům spíše ublížíte. Naopak platí, že byste je měli používat pokaždé, když si myjete vlasy. Kondicionér vlasy pěkně uhladí a uzamkne v nich vlhkost.

A jedna kuriozitka. V jakém spíte povlečení? V tom klasickém, pěkně na polštáři z bavlny či z textilie s její příměsí? Podle vlasových expertů chyba. Bavlna totiž absorbuje vlhkost, což z ní sice činí skvělý materiál pro pyžamo, ale ne povlak na polštář. Ona totiž dokáže vytáhnout vlhkost i z vašich vlasů (ostatně o pleti to pletí také). A protože hydratace je u zdravých vlasů podmínkou číslo jedna, je na čase pořídit si polštář saténový.

Péče, která vrátí život

Klíčové je v péči o poškozené vlasy používání přípravků, jež je vyživí a navrátí jim vitalitu. Takovým je i Garnier Papaya Hair Food. Osvědčil se ostatně i našim testerkám. Jak jej hodnotily?

„Z této Garnier Papaya masky jsem opravdu nadšená! Na začátku mě překvapila nádherná exotická vůně, do které jsem se naprosto zamilovala. Dále mě zaujalo obrovské balení a také to, že maska je přírodní. Bála jsem se, že to bude jen další přípravek, po kterém si vyrvu xxx vlasů, ale maska mě mile překvapila a mé zničené odbarvené vlasy šly rozčesat lehce. Taky jsem si vyzkoušela dát masku pouze na konečky jako bezoplachovou péči a po zbytek dne k nim neustále čichala. Masku tedy hodnotím velmi kladně, vlasy vypadají zdravěji, napsala testerka terkenzi.

„Tato maska je malým zázrakem. Obsahuje sójový, slunečnicový a kokosový olej, kvůli čemu jsem měla obavy, že mé vlasy budou zplihlé. Opak je však pravdou! Nejsem fanynkou masek na vlasy, protože mé vlasy nadměrně zatěžují - když jsem však použila Papaya Hair Food, zanechala mé vlasy jemné, lesklé, snadno rozčesatelné a NADÝCHANÉ!! Vyzkoušela jsem i další dva způsoby - při jejím použití jako balzámu byly vlasy viditelně vyživenější a nepůsobily mdle. Výhodou je i to, že vlasy šly následně krásně tvarovat a byly nádherně uhlazené. Když jsem masku nanesla jako bezoplachovou péči, konečky byly krásně provoněné a jejich vzhled nebyl ovlivněn. Ráda sdílím věci s kamarádkami a ta má je taktéž nadšena a tuto regenerační masku vřele doporučuje, chválí i mimo jiné za to, že se jí díky ní tak nemastí vlasy. Za zmínění také stojí 98% přírodní složení, díky kterému se ekologicky uvědomělé občanky nemusí ostýchat,“ rozplývala se testerka Eupathis.


Úžasná vůně a hlavně dokonale vyživené vlasy. Tyto dvě vlastnosti vyzdvihovaly naše testerky z Garnier Papaya Hair Food nejvíce.

„Přípravek jsem vyzkoušela poprvé a jsem velmi nadšená, má krásnou vůni papáji, která dlouho ve vlasech vydrží (i manžel si toho všiml a chodí si k vlasům čichnout). Vyzkoušela jsem ho na dva způsoby: jako kondicionér, po kterém jsem měla opravdu krásně jemné vlasy a hlavně nezacuchané! A také jako bezoplachovou péči do konečků vlasů a jsem velmi nadšená. Vezmu si ho i na dovolenou k moři a ráda si ho budu i nadále kupovat, protože předčil předešlé přípravky!“ přidala se testerka Mopšička.

„Tento výrobek určitě pozitivně obohatí nabídku vlasových produktů na trhu. Líbí se mi jeho balení, snadné otvírání a skvělý obsah s příjemnou konzistencí i vůní. K létu patří exotické ovoce a papaya je dobrou volbou. Osobně budu Hair Food používat nejvíc jako kondicioner do délek vlasů a někdy jako masku. Vlasy po jeho použití září zdravím a nelámou se. Nevadí ani mastným vlasům. Doporučuji všem, které chtějí svým vlasům věnovat zvýšenou péči,“ zhodnotila testerka valentov.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat