Nejčastější chyby v líčení slavných. Vy se jim vyvarujte!

Obvykle člověk vídá příklady chybného líčení na ulici. Ovšem inspirací, respektive varováním, by nám mohla být i řada celebrit, u nichž bychom vzhledem k týmu vizážistů chyby v make-upu asi neočekávaly.

Jakých největších prohřešků se slavné ženy dopouštějí?

1.    Světle růžová rtěnka

Proč je to špatně: Jen opravdu málokteré ženě světlounce růžová rtěnka sluší – v podstatě je vyhrazena pouze pro světlovlasé ženy s absolutně světlou pletí. Pokud do této kategorie nepatříte, sáhněte raději po jiném odstínu růžové.

2.    Příliš tmavý či příliš světlý make-up

Proč je to špatně: Jestliže zvolíte příliš tmavý podkladový krém, přidáte si (či spíše své pleti) minimálně pět let navíc. V opačném případě pak vypadáte, jako byste měli namísto obličeje bílou masku. Make-up vybírejte vždy tak, aby odpovídal odstínu vaší pleti. Možná budete chvíli hledat, není na škodu se poradit s odborníky. Nejlepší make-up je ten, o jehož existenci víte jen vy.

3.    Silná vrstva make-upu či pudru

Proč je to špatně: Pokud to s pudrem či podkladovým krémem přeženete, docílíte tak akorát toho, že vaše pleť bude vypadat vysušeně, nepřirozeně a hlavně se vám povede zdůraznit i ty nejmenší vrásky, které jste paradoxně chtěla zakrýt. I v líčení platí zásada, že méně je někdy více.

4.    Oranžová tvářenka

Proč je to špatně: Přirozeně oranžové tváře nemá nikdo, takže při koupi tvářenky musíte být hodně pozorné. Pokud si nejste jisté, jak by vlastně měla vypadat, zkuste se na sebe podívat do zrcadla například po cvičení či ostré chůzi – takové barvy na tvářích byste měla chtít dosáhnout i s pomocí líčení. Obecně platí, že jistější je sáhnout spíše po tvářenkách růžových odstínů.

5.    Tmavá oční linka na spodním víčku či příliš mnoho maskary na dolních řasách

Proč je to špatně: Řasenka bohatě nanesená na dolních řasách dokáže přitáhnout pozornost na kruhy pod očima, či dokonce vzbudit zdání, že kruhy pod očima máte, i když patříte k těm šťastnějším, jež tento problém netrápí. Tmavá linka na spodním víčku pak oči opticky zmenšuje.

6.    Příliš zvýrazněné obočí

Proč je to špatně: Pokud patříte spíše ke světlejším typům a příliš výrazně dokreslíte obočí, může se stát, že váš obličej bude působit příliš vážně až přísně. A samozřejmě i nepřirozeně. Zkuste namísto tužky použít na obočí oční stíny přirozené barvy.
TIP Bety:
Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat