Krásné ženy v kožichu: Milovnice zvířat vs. milovnice kožešin

Zatímco pro některé ženy neexistuje nic lepšího, než se v chladném zimním počasí zachumlat do kožešin, jiné by na sebe kožíšek z pravé kůže nenavlékly. A nejinak je tomu i u známých osobností.

Na některé celebrity jsou ochránci zvířat právem hrdí, jiným naopak vyčítají zálibu v „pravých“ kožešinách. Kam patří například Pamela Anderson nebo Kate Moss?

Milovnice kožešin

1.    Jennifer Lopez
Jennifer si v kožešinách přímo libuje. Však jí také tuto lásku ochránci zvířat často vyčítají. Je však otázkou, zda si jejich slova vezme k srdci…

2.    Beyonce
Organizace PETA zpěvačku dlouhodobě kritizovala. Ovšem úsměv z tváře jim vymazalo poslední album, na němž je zpěvačka vyfocena v kožešině… Jak se zdá, kožešiny v životě Beyonce slaví návrat…

3.    Kate Moss
Světoznámá modelka svou láskou ke kožešinám popuzovala ochránce zvířat celé roky, v současnosti se sice úplně pravých kožešin tak úplně nevzdala, ale výrazně je omezila.

4.    Nicole Richie
Je až překvapivé, že někdo, kdo tak vášnivě miluje psy (a především toho svého), klidně chodí v kožešinách jiných zvířat. Život je zkrátka plný paradoxů.

5.    Madonna
V roce 2006 to Madonna „dotáhla“ až na čelo žebříčku nejhůře oblékaných celebrit podle organizace PETA. A nezdá se, že by si z toho zpěvačka dělala těžkou hlavu – zahalenou v kožešinách ji můžeme potkat i dnes.

Odpůrkyně kožešin

1.    Pamela Anderson
U nás je známa především jako vyvinutá plavčice, v Americe platí za jednu z největších stoupenkyň organizace PETA, která boj proti pravým kožešinám nevzdává.

2.    Christina Applegate
Christina se v roce 2007 stala tváří kampaně proti kožešinám, i když jak sama přiznala, úplně bez hříchu také není – v šesti letech podle svých slov nosila kožíšek…

3.    Christy Turlington Burns
Christina Appelgate ovšem není jedinou celebritou, jež se v billboardové „protikožešinové“ kampani za práva zvířat svlékla. Následovala ji i tato supermodelka, jež tak deklarovala, že by „raději byla nahá, než aby oblékla kožešinu“.

4.    Heather Mills
Ačkoli má Heather většina lidí zaškatulkovánu jako „tu, co si vzala Brouka a rozvedla se s ním“, rozhodně nelze bývalé modelce upřít lásku ke zvířatům a vytrvalý boj za jejich práva.

5.    Stella McCartney
Podobně je na tom ostatně i Heatheřina nevlastní dcera, světoznámá návrhářka Stella McCartney. Od roku 2002 se na žádném modelu z její kolekce kožešina neobjevila!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat