Celebrity s pihou krásy ... upřímně, někdy je to sporné

Ale ty, kdo nemají pravou, si často přilepí i falešnou, zkrátka piha krásy je fenomén. Proslavila i modelku Cindy Crawford, které prý původně radili, ať si ji nechá odstranit, protože jinak kariéru neudělá - a vidíte... Pihy se objevují i na přehlídkových molech.

Nesnášíte své pihy? Zapomeňte na skalpel, dusík i laser a buďte na ně pyšné. Pokud máte totiž kůži posetou mnoha obyčejnými znaménky, které vypadají jako tmavé skvrnky, znamená to, že máte i méně vrásek a tvrdší kosti.

Nová studie odhalila, že ti, kdo mají na těle více než sto znamének, méně trpí vrásčitou pletí až do vysokého věku a vyhýbá se jim často také osteoporóza.

„Doteď znaménka z tohoto hlediska nikdo nezkoumal. My jsme ale zjistili, že lidé, kteří nestárnou a jejichž tvář vypadá stále dětsky i v šedesáti, jsou ti, kteří jich mají hodně," tvrdí profesor genetiky Tim Spector z King´s College v Londýně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat