Móda na Grammy: Podívejte se, kdo na červeném koberci zářil

Ačkoli bylo letošní udílení cen Grammy poznamenáno smutnou zprávou o smrti zpěvačky Whitney Houston, na červeném koberci zářily hvězdy hudebního nebe jako každý rok. Tedy alespoň některé… Kdo si zaslouží palec nahoru a kdo svou róbou naopak vyvolal vlnu kritiky?

Komu se outfit povedl

Hvězda č. 1: Adele
Posbírala celkem šest cen, včetně Grammy za nejlepší album. A pomyslnou první cenu si zaslouží i za svůj outfit. Jednoduchá, třpytivá černá róba úžasně zdůraznila Adeliny křivky, dokonalý make-up pak obraz dokonalosti jen podtrhl. Tleskáme nejen za hudební úspěchy, ale i za vkus a eleganci.

Rihanna
Na dva tábory rozdělila diváky barvou vlasů, nicméně šaty si většinu obdivovatelů získaly okamžitě – černá, jednoduchá, ale zato pekelně sexy róba od Armaniho nechala vyniknout zpěvaččině úchvatné postavě.

Taylor Swift
Originální a krásné šaty Zuhair Murad vyrazily dech nejednomu divákovi. Zpěvačka v nich působila neuvěřitelně něžně, ale zároveň elegantně. Rozhodně si zaslouží velkou pochvalu.

Carrie Underwood
Jedním slovem nádhera. Bílá, třpytivá róba Gomez-Garcia zpěvačce bezpochyby sluší, chválíme i doplňky (decentní a přitom elegantní) a velmi jemné líčení. Carriin outfit patřil rozhodně k těm nejpovedenějším.

Paris Hilton
Nestává se často, že by ji módní kritici chválili, ale tentokrát se shodli. Paris šaty od Basil Soda vskutku lichotí, navíc jsou velmi elegantní a originální. Kombinace zlaté a bílé, povedený make-up… musíme dát palec nahoru!

Kelly Rowland
Šaty Aleberta Ferretti jsou jedním slovem úchvatné. Nádherně podtrhují zpěvaččinu krásu a nechávají vyniknout postavě. Jemné, decentní, elegantní. Co víc si přát?

Kelly Clarkson
Zpěvačka měla při výběru outfitu velmi šťastnou ruku – jednoduchá černá róba jí velmi lichotí, navíc je ozvláštněná stříbrným prvkem u výstřihu. Rozhodně patří k tomu nejpovedenějšímu, co bylo na Grammy k vidění.

Kathy Griffin
Úžasná, elegantní róba s originálními prvky v podobě jednoho rukávu, zavinovacím efektem a vysokým, přesto nijak vulgárním rozparkem. Mimochodem, Kathy je důkazem, že pudrově růžová slučí i rusovláskám!

Katie Perry
U téhle zpěvačky jsme zvyklí snad na všechno, pravdou však je, že modrá róba Elie Saab jí opravdu sluší. Katie v ní působí velmi žensky, ale zároveň originálně. Možná se konečně odpoutala od nejrůznějších diblíkovských kreací, i když modré vlasy naznačují, že tomu tak úplně nebude (za ty mimochodem strháváme pár bodů).

Lady Gaga
Na takovou umírněnost ve výběru šatů snad ani nejsme u Lady Gaga zvyklí. Ale rozhodně se nám líbí – zpěvačka neomylně spojila svou oblíbenou extravaganci s elegancí a výsledek stojí za to!

Rebecca Black
Pravdou je, že šaty i botky by na komkoli jiném působili nepatřičně, ale vzhledem k tomu, že téhle talentované hvězdičce je pouhých 14 let, s klidem můžeme přimhouřit obě oči a naopak vyzdvihnout soudnost (ať už její, či některého ze stylistů), že se nesnažila navléknout do nějaké róby, v níž by působila jako stará mladá. Takže palec nahoru!

Rozhodněte sami

Fergie
Jedni ji vynášejí za originalitu průhlednému, zářivě oranžovému outfitu do nebes, druzí zatracují kvůli viditelnému černému spodnímu prádlu. Ano, pravdou je, že spodní prádlo nemá pod šaty prosvítat, ale na druhé straně se k Fergie ta trocha rebelství hodí. Sama o svých šatech a prádlu se smíchem prohlásila: „Měla jsem vlastně jen dvě možnosti. Tohle byla ta bezpečnější.“

Jessie J
Další z rozporuplných rób. Britská zpěvačka vsadila na extravaganci v podobě blyštivých šatů Julien Macdonald a rozhodně zaujala. „Připadám si trochu jako disco koule,“ svěřila se novinářům. My tleskáme za odvahu a originalitu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat