Módní hrůzy z červeného koberce: Kdo by měl přemýšlet o změně stylisty?

Největší šok na Grammy letos kupodivu nezpůsobila Lady Gaga, ale rapperka Nicki Minaj, která přišla v červeném hábitu od Versaceho a zajímavým módním doplňkem - papežem.

Kdo šlápl vedle

Nicky Minaj
Nicky je důkazem, že originalita za každou cenu může nadělat víc škody než užitku – kritici ji překřtili na Červenou karkulku a nebyli daleko od pravdy. Módním doplňkem měl být i zpěvaččin doprovod převlečený za papeže. Splést si udílení prestižních cen s maškarním bálem je dosti trapas…

Snooki
Další z hvězd, které očividně nikdo neřekl, že udílení cen Grammy je prestižní a slavnostní večer. Její outfit (včetně doplňků a účesu) se hodí tak možná do nějakého levnějšího baru, který nemá dress code, ale rozhodně ne sem. Palec dolů.

Sasha Gradiva
Čím byste doplnili luxusní růžovou róbu? Elegantním šperkem? Nadčasovým psaníčkem? Výborně. Tak proč se u všech všudy zpěvačka rozhodla pro cosi, co vypadá jako kus rekvizity z Terminátora? Snaha šokovat za každou cenu? Pokus o souboj s Lady Gaga? Kdoví… Každopádně moc pochvaly nesklidila.

Robyn
Co ke zvolenému outfitu říci – šaty jsou vpředu příliš krátké, aby se hodily k takové příležitosti, jako je Grammy, vzadu jsou pak nesmyslně dlouhé (vůbec nepůsobí jako celek). O botách a chybějící (nebo přebývající?) náušnici by se dalo napsat spoustu slov, ale nějak nestojí za to… Robyn zkrátka šlápla pořádně vedle.

Bonnie McKee
Také vás napadlo, že si zpěvačka nejspíš odskočila z natáčení nějakého sci-fi klipu nebo filmu? Protože přesně tak Bonnie působí. Tento outfit nebyl dobrý nápad… možná originální, ale pro Grammy naprosto nevhodný.

Cyndi Lauper
I tak ostřílená hvězda jako Cyndi občas šlápne pořádně vedle. A na letošních cenách Grammy se jí to skutečně povedlo. Krajkové kombiné, sako a dlouhá sukně s podivným rozparkem v kombinaci s účesem á la Medúza se prostě nepovedla. Snad příště!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat