5 trendy doplňků, které promění každý model

Jaký je rozdíl mezi jednoduchým, ale tak trochu nudným modelem a super stylovým outfitem? V doplňcích! Na to, abyste vypadaly skvěle, nepotřebujete stále nové a nové oblečky. Vaše módní stálice jednoduše ozvláštněte několika nápadnými doplňky.

Přestože z jejich názvu vyplývá, že by měly oblečení doplňovat, ve skutečnosti  hrají v našich outfitech velkou roli. Výrazný doplněk totiž dokáže spolehlivě upoutat pozornost vašeho okolí. Pokud máte dobře zásobený šatník (to znamená, že v něm nechybějí základy jako jednoduchá trika, košile, klasické kalhoty, džíny, malé černé…), stačí, když se jednou za čas vydáte na lov sezonních doplňků a ozvláštníte jimi vaše modely (pozor, ne všemi najednou :-) Na které kousky byste se měly zaměřit?

Výrazný prsten!

A ne, váš „snubák“ se rozhodně nepočítá. Pořiďte si větší, takzvaný koktejlový prsten a nebojte se ani nápadného zdobení. Tady platí jednoduché pravidlo – čím originálnější, tím lepší. Abyste ho nechaly vyniknout v celé jeho kráse, nechte ho na ruce o samotě. Větší investice nejsou nutné, klidně jděte do bižuterie. Za pár korun pořídíte úchvatné kousky!

Originální šátek

Přestože šátky není třeba nijak představovat, spousta žen jim příliš pozornosti nevěnuje. Buďte vychytralejší a využijte jejich kouzla. Šátky rozhodně s příchodem do místnosti neodhazuje a opravdu je vnímejte jako doplňky. Úžasně vypadají větší a delší šátky, které jednou omotáte kolem krku a necháte viset. Při výběru myslete na to, s čím je budete nosit – jednodušší modely unesou nápadnější barvy a potisky.

Nepřehlédnutelný náhrdelník

Nic efektnějšího pro vaše jednobarevná trika a košile už není! Nedržte se při zdi a pořiďte si nápadný náhrdelník. Bát se nemusíte ani vrstvení, dobře vypadá mix slabších řetízků nebo různých typů perel.

Kožešinové límce

A jeden zimní, praktický doplněk. Kožešinové límce (zpravidla umělé) jsou letos velkým hitem, obzvlášť ty barevné. Skvěle vypadají v kombinaci se svetříkem, ale vyjímat se budou i na vašem kabátě. Nejen že jsou trendy, ale zároveň i zahřejí.

Barevná kabelka

Všude je k dostání tolik barevných kabelek a v českých ulicích stále převažuje černá. Není to trochu škoda? Zapomeňte na poučky o tom, že by měla kabelka ladit s botami (ano, právě proto si spousta dam nekoupí jinou než tmavou verzi) a jděte do barev. Uvidíte, že se „zářivkou“ v ruce budete vypadat úplně jinak.

ADRESÁŘ

Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Ann Christine, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Lindex, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Pull & Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Topshop, OC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Promod, OC Nový Smíchov, Plzeňská 8, Praha 5
Asos, www.asos.com
Dorothy Perkins, www.dorothyperkins.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Bramboráky

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat