Nejdražší střih vlasů vyjde na dvacet tisíc. Je libo?

Nejdražším kadeřníkem světa se podle vlastního prohlášení stal Ted Gibson, americký televizní lazebník, když začal ve svém salonu požadovat za své služby 950 dolarů. V přepočtu tak za jediný střih požaduje kadeřník celebrit dvacet tisíc korun. Ovšem americký stylista si věří a tvrdí, že míří k sumě patnácti set dolarů za střih. V přepočtu na jedenatřicet tisíc korun si cení umění s nůžkami.

Gibson tvrdí, že si zvyšování cen může dovolit ne proto, že by se mu zvyšovaly náklady, ale protože je poptávka tak obrovská, že se ji snaží srazit právě horentní sumou. Klientů má i přes vysoké ceny více, než je schopen uspokojit.

Ještě před dvěma roky účtoval za své služby 450 dolarů, dnes je to více než dvojnásobek. Sám přitom stříhá buď v newyorském salonu, či ve svatyni gayů Fort Lauderdale na Floridě.

Čekací doba u Gibsona se pohybuje kolem čtyř až osmi týdnů. Na seznamu má přitom pětatřicet osob.

„Vlasy, více než oblečení, make-up, Mercedes či Jaguar – rozhodují o tom, jak se žena cítí v tom, kým je,“ tvrdí Gibson, jenž prý běžně stříhá i obyčejné ženy z ulice, které dostanou poukaz k němu k narozeninám.
TIP Bety: Potřebujete poradit s péčí o vlasy nebo o pleť? Nevíte si rady s líčením? Váš účes by chtěl změnu? Zeptejte se zdarma našich kosmetiček a kadeřnic ze salonu Carpe Diem!

 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat