Co nezapomenout sbalit na dovolenou, abyste byla za hvězdu i pod stanem

Rozhodla jste se letošní dovolenou strávit pod stanem? Pokud si začínáte dělat starosti, jak někde v kempu nebo na louce zvládnete péči o tělo, nepanikařte! Moderní doba s sebou přináší spoustu šikovných vychytávek i pro tyto případy.

Takže co si přibalit do neceséru kromě tradičního kartáčku na zuby, pasty, hřebenu a spol.?

Suchý šampon

Nikdy nevíte, jak dostupné budou v kempu sprchy nebo kolik příležitostí k mytí vlasů budete mít. Vsaďte na suchý šampon – poradí si s případnou mastnotou a jeho použití je rychlé a snadné (a neváží tolik jako lahev klasického šamponu, což v batohu oceníte).

Opravdu účinný deodorant nebo antiperspirant

Když už jsme u těch sprch a příležitostí k mytí – možná jich nebude tolik, kolik byste si představovala. Kupte si před cestou deodorant či antiperspirant s opravdu výraznou vůní! Nebudete se muset obávat nepříjemného pachu potu.

Kapesní zrcátko

Tohle ani vysvětlení nepotřebuje. Malé zrcátko je prostě samozřejmost, ale není od věci ho připomenout, protože právě na ty samozřejmosti se nejsnadněji zapomíná…

Šetrný repelent

Příroda je sice skvělá, ale bohužel k ní patří i komáři, klíšťata a další tvorové, co se těší, až si na nás budou moci smlsnout. Takže se jim v tom snažte zabránit – nejde jen o nevzhledné a svědivé pupínky, ale i o to, že mohou přenášet nejrůznější infekce. Vsaďte proto na repelent, jen si zkuste vybrat nějaký šetrný k vaší pokožce…

Vlhčené ubrousky

Oceníte je při odličování (pokud k němu bude příležitost) i při nedostupnosti sprchy. Klidně si pořiďte ty určené na dětskou pokožku – jsou univerzální a bez zbytečné chemie.

Krém na opalování

Tady platí, že čím vyšší ochranný faktor před nebezpečným UV zářením, tím lépe. A používejte jej opravdu pečlivě a pravidelně!

BB krém

Pokud budete mít příležitost podívat se do „civilizace“ a přemýšlíte, jak to uděláte s make-upem, pak zkuste investovat do BB krému. Díky němu získáte jemné nalíčení bez práce.

Balzám na rty

Další nutnost, na kterou není složité zapomenout (a pak toho hodně litujeme). V létě je nejlepší balzám na rty s ochranným UV faktorem. A pokud chcete balzám a rtěnku v jednom, sáhněte po barevném balzámu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat