Vyhoďte lodičky! Nejpohodlnější trend sezony: Obujte se do tenisek!

Pohodlných trendů je ve světě módy jako šafránu a u bot to platí dvojnásob. O to více potěší fakt, že tím nejstylovějším doplňkem sezony budou… tenisky! Odpočiňte si od vysokých podpatků i nepohodlných tenoučkých placek a začněte šněrovat tkaničky.

Zatímco dříve měly klasické tenisky zákaz vycházek mimo tělocvičnu, letos se o ně všechny módní bloggerky, redaktorky a nadšenkyně rvou. Na dračku rozhodně nejdou jen městské Conversky a Kedsky, ale i Air Maxy od Nike nebo měkoučké New Balance. A pozor, za divoké barvy získáte plusové body.


Ptáte se, k čemu sportovní tenisky obout? V podstatě téměř ke všemu. Nic nezkazíte džínovou klasikou, velmi stylově ale bude vypadat také kombinace s oblíbenými šortkami nebo sukní. Zakázané nejsou ani šaty, ba naopak. Hrubé tenisky a lehké šaty (pozor, mluvíme o jejich ležérnější denní variantě) si navzdory své odlišnosti rozumějí skvěle. Tenisky můžete obout i ke kalhotám a saku, kalhoty by ale měly být lehce nad kotníky a nikdy by neměl vykukovat ani milimetr ponožek.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat