Beauty rychlovka: Přirozené líčení do pár minut!

Bojujete každé ráno s nedostatkem času? Než to s líčením kompletně vzdáte, seznamte se s šikovnou vychytávkou jménem multi líčidlo. Během minuty s ním vytvoříte perfektní svěží look.

Výběr vhodné tvářenky, rtěnky a dumání nad tím, co použít na oči? Zkuste to jinak. Krémová multi líčidla můžete použít na celou tvář. Vyrábí se v přirozených jemných odstínech jako je broskvová, meruňková, jemně růžová nebo třeba bronzová, která je jako dělaná pro jarní i letní dny. Nemusíte se tak bát žádného nepřirozeného efektu. Jde o jemné líčení, které by se dalo téměř zařadit do kategorie „nude“ neboli nahého líčení. Bonus navíc? Díky jejich konzistenci se hodí i pro sušší typy pleti a za každých okolností působí svěžím dojmem.

Přirozené líčení do pár minut

Žádné velké líčení nestíháte? Nevadí. Spolehněte se na líčení tón v tónu, které je naprosto nadčasové. Začněte srovnáním tónu pleti, se kterým vám pomůže lehký BB krém. Pokud potřebujete větší krytí, zvolte hydratační make-up a případné nedokonalosti srovnejte korektorem. Teď přichází čas multi líčidla. Díky svému krémovému složení se nejlépe nanáší na nakrémovanou nebo make-upem přetřenou tvář. V žádném případě nepoužívejte pudr na tváře, které se chystáte zabarvit, líčidlo by se vám špatně roztíralo a vytvořilo by nerovnosti.

Multi líčidlo rozetřete na tváře do ztracena, v jemné míře ho použijte na oční víčka a ve větší míře posléze na rty. V případě sytějších růžových odstínů oči vynechejte, bronz se zase hodí spíše na víčka a tváře. Multifunkční líčidlo má ještě jednu nespornou výhodu – vejde se vám i do té sebemenší kabelky. Svůj  look tak můžete kdykoli během dne poupravit.

Po použití multi líčidla ještě nezapomeňte na lehkou vrstvu řasenky a úpravu obočí. Právě to dodává výraz celému obličeji. Použít můžete tužku na oči nebo obyčejný stín.

Jako doplněk

Multi funkční líčidlo samozřejmě nemusíte používat jen na celou tvář, stejný odstín tvářenky a rtů skvěle doladí výraznější líčení očí. K večerním „kouřovkám“ bude trocha broskvového nádechu vypadat perfektně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:40
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:01

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat