STORM – letošní rok je oslavou 25. výročí značky – slavte s námi!

08.09.2014 | Krása a móda

Nevšední design v perfektním provedení z ušlechtilé, leštěné oceli. Nablýskaný kov, kov broušený a špičkové metody iontového zlacení. Krystaly Swarovski i army design. Městské, technicistní detaily a typická, bublinová sklíčka. Už víte? To jsou trademarky značky STORM, která od svého založení v roce 1989 ušla už dlouhou cestu. Od funkčního a nápaditého mladého looku se změnila v komplexní firmu nabízející nejen hodinky, ale taky šperky, doplňky a parfémy, jejichž řady obsahují i ty nejluxusnější kousky. Oddejte se proto široké škále kvality, jejíchž design Vás ani u těch nejrafinovanějších variant nenechá na pochybách.

Nádherné jsou třeba Sentilli oslavující pětadvacetileté výročí značky kloubící zábavnou formu a luxusní design, luxusní a nádherné jsou taky například Sparkelli s krystalovou ozdobou na pouzdře. Návratem k původnímu designu jsou naopak Zizan v neonových barvách, které se mění při různém dopadu světla s klasickým, bublinovým sklíčkem. Jsou variací jedněch z prvních hodinek, kterými STORM oslnily svět. Výjimečná je i kolekce nadčasových šperků v neobvyklých kombinacích materiálu a designu.

Oslavte s námi 25. výročí slevou 25%

Značka STORM pro své zákazníky pořádá svůj TÝDEN SLEV STORM, kdy každému zákazníkovi dá příhodnou slevu 25%! Přijďte v období od 8. do 14. září do jakékoli značkové prodejny Storm či nakupujte v oficiálním e-shopu na www.stormwatches.cz a získejte slevu na 25% na veškerý sortiment.

Neváhejte a přijďte se podívat na zajímavé kousky z aktuální kolekce.



www.stormwatches.cz







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat