SOUTĚŽTE s vůněmi HUGO BOSS o značkové náramky Trollbeads a vyhrávejte každou hodinu! Exkluzivně ve FAnn parfumériích

17.11.2014 | Krása a móda

Příběhy tak jedinečné, jako jste vy. Vůně o nás prozrazují mnohé, dělají nás tím, kým jsme – originálem. Stejně jako šperky, kterými se zdobíme.

V měsíci listopadu a prosinci Vám přinášíme šanci udělat si radost hned dvakrát. Při koupi výrobků Hugo Boss ve FAnn parfumeriích, či na e-shopu www.fann.cz v hodnotě alespoň 1000 Kč, máte exkluzivní možnost hrát o originální šperk z dílny Trollbeads v částce 3700 Kč.

Více o soutěži a jejích podmínkách se dozvíte na soutez.fann.cz.

Za každou vůní se skrývá osobitý příběh. Nejen o jejím zrodu, ale především o člověku, který ji nosí a dodává jí jedinečné finální vyznění.

BOSS Ma Vie Pour Femme

Nová dámská vůně zachycující podstatu moderní a nezávislé ženy, která se nebojí zastavit se uprostřed dne a vychutnat si i ty nejjednodušší ryzí okamžiky, díky nimž si uvědomí, jak dovede být její život krásný.

Ma Vie je svěží, elegantní a rafinovaná vůně vynikající tóny květů kaktusu a růží, umocněná cedrovým dřevem.

BOSS Bottled

Pánská vůně promítající v sobě příběh ambiciózního a úspěšného muže, kterému dodává finální dotek dokonalosti k jeho pečlivě zvolenému outfitu. Podtrhuje jeho jedinečné charisma – stejně mužné a stylové.

Boss Bottled je hřejivá a elegantní vůně pro úspěšný start všedního dne, zdůrazňující jedinečnou osobitost akcenty jablka, pelargónie a vzácných dřevin.

Jak soutěžit:

Nakupte ve FAnn parfumeriích, nebo na e-shopu www.fann.cz libovolné výrobky značky Hugo Boss v minimální hodnotě 1000 Kč. Pečlivě si uschovejte vaši účtenku. Každou hodinu budeme vyhlašovat „šťastnou chvilku“, pošlete sms na číslo 900 30 04 ve tvaru BOSSmezeraČÍSLOÚČTENKY, např.: BOSS12345678 ve šťastnou chvilku, nebo co nejblíže šťastné chvilce a vyhrajte značkový náramek Trollbeads v hodnotě 3.700 Kč.

Soutěžit můžete také prostřednictvím webového formuláře na soutez.fann.cz.

Více o soutěži a jejích podmínkách se dozvíte na soutez.fann.cz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat