Vydělávají na zoufalosti žen: Legíny s dřevěnými pecičkami prý odmasírují celulitidu pryč

Celulitida někdy v životě trápí každou ženu. A toho využívá britská společnost vyrábějící legíny Cellulite Crushe. V látce tohoto výrobku je vetkáno dvanáct set dřevěných peciček, které při nošení masírují stehna a boky. Podle výrobce je totiž masáž jedinou účinnou metodou, jak se tukových hrudek známých jako pomerančová kůže zbavit.

„Existuje mnoho výrobků proti celulitidě (krémy, séra…), ale nejlepším známým způsobem k odstranění celulitidy je masáž… Naše legíny jsou vyplněny dvanácti až šestnácti sty dřevěnými pecičkami, které vás masírují, když je nosíte,“ láká prodejce na svém webu ke koupi.

A tvrdí, že ideální jsou tyto legíny na nošení při sportu. Což je z hlediska prevence celulitidy velmi rozumné. Právě nedostatek pohybu a zastavená lymfa v dolních končetinách tvorbu celulitidy podporují.

Získáte dvojitý efekt, když si je vezmete na cvičení. Jak vaše svaly pracují, tlačí proti pecičkám, které pak tlačí na kůži ještě intenzivněji,“ dodává web Cellulite Crusher.

Legíny vyjdou na 68,66 dolaru – asi patnáct set korun. Nosit se musejí denně půl až hodinu, nejlépe při cvičení, aby byly účinné.

Nejúčinnější metodou boje s celulitidou je pravidelný sport a také lymfatické masáže dolních končetin. Zda legíny Cellulite Crusher mohou tuto lymfatickou masáž simulovat či nahradit, se lze jen dohadovat. Neexistuje žádná expertíza, která by to totiž testovala klinicky.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat