8x jarní trendy, se kterými budete za hvězdu!

Co nám paní Móda přichystala pro letošní jaro? Nebojte, žádné extravagantní výstřelky, ale několik trendy kousků, které dokáží podtrhnout ženskost. Pořiďte si je už teď!

A co by ve vašem šatníku letos rozhodně nemělo chybět?

1. Krátké sáčko

Zapomeňte na sako dosahující k bokům či pod zadek! Letos se budou bundičky i sáčka nosit nejvýš do pasu! Na výběr je z mnoha stylů (od čistě ženských kousků s mašlemi, krajkami apod. až po chlapecké kožené bundičky), barev i materiálů. Určitě najdete kousek přesně pro sebe.

2. Tmavá „áčková“ sukně

Možná ji máte už nějakou dobu ve skříni, a tak je čas ji zase vytáhnout na světlo! Pokud ji ještě nevlastníte, pak si ji určitě pořiďte. Dá se kombinovat s mnoha styly a sluší prakticky každému typu postavy!

3. Volánkové sukně

Čím víc volánků, tím lépe! Jaru bude vládnout romantika, tak ji vtělte právě do téhle roztomilé sukně.

4. Batika

Pomalu se na scénu opět vracejí hippies (tedy alespoň v módě) a s nimi i odvážné vzory i barvy nejrůznějších batik. Pokud tímto uměním sama nevládnete, určitě máte nějakou kamarádku, která dokáže vaše nudné bílé triko proměnit v záplavu psychedelických barev.

5. Tříčtvrteční kalhoty

Budou se letos nosit v klasických, ale i pastelových barvách. Ideální jsou v kombinaci s lodičkami na podpatku, ve které úžasně vynikne štíhlý ženský kotník.

6. Pruhovaná trika

Nestárnoucí klasika. Určitě nějaké v šatníku máte, ale proč si nějaké námořnické nepořídit i pro letošní sezónu?

7. Široké opasky

Úžasně se hodí pro stažení volných blůz apod. Podtrhnou váš vosí pas (případně ho pomohou vytvořit) a působí žensky a elegantně.

8. Zářivé minišaty s potiskem

Dodejte do všech těch úžasných barev jara i nějakou výraznou! Šatičky, které zaujmou na první pohled, jsou tím pravým. Ideální je kombinace odvážných odstínů s abstraktním či geometrickým potiskem.






Celkem 5 komentářů

verrca
18.10.2016
heenna
10.10.2016
vivi11
04.08.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:27
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:11
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat