3 pravidla pro krásné vlasy

23.03.2015 | Krása a móda

Chcete být ženou, za kterou vlaje lesknoucí se hříva krásných vlasů poutající pozornost celého okolí? Toužíte po lesklých, zdravých, pevných a krásných pramenech? Máme pro vás čtyři ultra snadné triky, které vás k vytouženému cíli dovedou bez námahy. Nevěříte?

Krásné vlasy = zdravé vlasy

Tuto rovnici mějte neustále na paměti. Zdraví vašich vlasů ovlivňuje mnoho faktorů – od stravy, barvení, přes genetiku až po péči. A se správnou péčí toho můžete opravdu hodně dohnat! Nebojte se, nepošleme vás do nejbližšího salónu na drahé procedury, ale prozradíme vám snadné postupy, jak vypadá správná péče o vlasy.

Pravidlo č. 1: Kartáčovat, kartáčovat, kartáčovat

Pokud chcete mít lesklé a hebké vlasy, kartáčujte je pečlivě každý den. Ano, i když přijdete unavená z práce nebo z večírku. Ano, i když to bude ve tři hodiny ráno. Ano, i když máte vlasy sotva po ramena. Nikdy nechoďte spát s nerozčesanými vlasy. Pravidelné kartáčování nejen odstraní kosmetické přípravky, ale především zajistí, že se vaše vlasy budou méně cuchat a lámat. Pak budou hebké, lesklé a na pohled krásnější.

Pravidlo č. 2: Nezapomínejte na konečky

O zdraví vašich vlasů toho konečky prozradí nejvíce. Proto jim jednou týdně dopřejte regenerační kúru – buď si ji pořiďte v obchodě, nebo vyzkoušejte ověřené babské recepty (opravdu fungují!). Především je ale pravidelně zastřihávejte. Jakmile objevíte roztřepené konečky – pryč s nimi! Nebojte se, nemusíte pravidelně ke kadeřníkovi. Zastřihnutí konečků zvládnete také sama doma, ale raději si na to pořiďte kvalitní kadeřnické nůžky.

Pravidlo č. 3: Nemyjte si hlavu každý den!

Čím častěji si budete mýt vlasy, tím více se vám budou mastit. Časté mytí totiž vysouší pokožku hlavy, která se na obranu začne promašťovat. Takže zkuste mytí vlasů omezit na maximálně dvakrát týdně. Pokud je to pro vás nesnesitelná představa, je na čase seznámit se se suchým šamponem – pohltí mastnotu a dodá vlasům objem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat