Jarní kabát je nuda! Vyměňte ho za příjemný pléd!

Můžete je přirovnat k dece a v podstatě nebudete daleko od pravdy. Hřejivé plédy, které jen přehodíte přes ramena nebo se do nich zabalíte, jsou nejen neuvěřitelně příjemné, ale i stylové. Dáte tomuto trendu šanci?

Plédy jste mohly zaznamenat už v předchozí sezoně, kdy se začaly ve velkém objevovat na módních molech. Tento trend je ale tak pohodlný, že by ho byla škoda v reálném životě ignorovat. Plédy jsou sourozenci peleríny a ponča a liší se od nich tím, že se neoblékají přes hlavu ani nemají průstřihy na ruce jako peleríny. Plédy fungují opravdu jako stylová deka, kterou si přehodíte kolem krku a necháte cípy volně splývat. Druhou možností, jak pléd nosit, je cípy upevnit v pase páskem. Vznikne tak krásná silueta a pléd bude vůči postavě lichotivější. Tento trik mohou vyzkoušet i dámy s plnějším hrudníkem, kterým by celistvé pončo zbytečně přidalo na objemu.

Plédy jsou díky své délce nejvhodnější pro ženy nad sto sedmdesát centimetrů. Pokud máte menší postavu, určitě pléd stáhněte páskem a obujte podpatky. Vybírat ale budete muset velmi opatrně – pléd by neměl být příliš dlouhý.

Máte nakoupeno? Poradíme vám, s čím bude pléd vypadat nejlépe. Díky jeho objemu budete muset dole ubrat – trefou do černého jsou šortky, případně kratší sukně. Fungovat budou i šaty ležérnějšího rázu a ideálně upnutého střihu. Dobře vypadá i kombinace s úzkými kalhotami.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Lasagne

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat