Stylově i s oblými křivkami. Módní tipy od velikosti 44 výš!

Módního oblečení jsou plné řetězce. Pokud si ale chcete vybrat, musíte se vejít do velikosti 42. Co když ale na cedulkách běžně míváte 44 a výš? Poradíme vám, kde najdete ty nejstylovější plus size kousky.

Móda začínající na velikosti 44 se označuje jako plus size. Do své nabídky ji naštěstí zařazuje stále více značek. Obléknout se tak můžete v H&M (kolekce H&M +, do velikosti 54), Mangu (kolekce Violeta, do velikosti 52), Marks & Spencer (kolekce Per Una do velikosti 54, kolekce Plus ještě výš), F&F (F&F True, 46-56) nebo luxusnější Marině Rinaldi (42-58). Poslední zmiňovanou značkou se nechte minimálně inspirovat!

Prohlížet doporučujeme také e-shopy, před koupí si ale vždy projděte tabulku velikostí a přeměřte se. Vyhnete se tak vracení zboží. Pořizujte si jen střihy, o kterých víte, že vám svědčí. Nejstylovější kousky najdete na Asosu, Nordstromu, Simply Be nebo Torridu.

Při volbě oblečení se řiďte typem své postavy. Nezapomínejte, že nejde jen o kamuflování, ale i zdůraznění štíhlejších partií. Nikdy byste neměla mít všechno volněji střižené. Výjimkou jsou kratší šaty (kde vyniknou štíhlejší nohy) nebo dlouhé šaty, ale s projmutým pasem. Pokud zvolíte áčkovou sukni, nebojte se do ní zastrčit top tak, aby opět vynikl pas. Naopak volné tuniky, ve kterých se cítíte tak dobře, noste s úzkými džíny a kalhotami.

Super tipem pro ženské tvary jsou i overaly ze splývavých materiálů. Správný overal má střih, který kopíruje postavu – není ani zbytečně volný, ani upnutý. A právě takové kousky jsou nejlichotivější. Zaměřit se doporučujeme také na šaty - jakmile najdete správný střih, můžete si jich pořídit spousty a nosit je dle libosti.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat