Mezera mezi předními zuby: Na obtíž, nebo na okrasu?

06.04.2011 | Osobnosti

Pokud jednu máte, nestyďte se za ni a usmívejte se pěkně zeširoka! Celebrity a módní návrháři ji totiž dávno nepovažují za kosmetickou vadu…

Například topmodelka Ruth Crilly na své kosmetické vadě postavila kariéru. „Mezírka mezi zuby dělá tvář specifickou, dokážete si ji lépe zapamatovat, nemrzelo mě, že nefotím katalogy s oblečením, kde hledali unylou klasickou krásu, šla jsem rovnou do světa velkých módních show,“ hodnotí svou hvězdnou kariéru sličná blondýnka Ruth, která otevřeně prohlašuje, že by se své mezírky nevzdala ani za nic.

Také francouzská zpěvačka a herečka Vanessa Paradise svůj kosmetický nedostatek nikdy přiliš neprožívala. Nejen, že se jí podařilo ukořistit pro sebe jednoho z nejvíce sexy mužů planety Johnnyho Deppa, ale nedávno se také stala tváří rtěnky Chanel Rouge Coco Shine 2011!

Snad nejznámější průkopnicí mezírky mezi předními zuby je královna popu Madonna. Ta její se jí totiž nezdála dostatečně velká, a proto si ji nechala chirurgicky zvětšit. No, proti gustu žádný dišputát!

Georgia May Jagger, dcera legendárního rockera Micka Jaggera a topmodelky Jerry Hall své slavné rodiče skutečně nezapře. Po kom podědila roztomilou mezírku není zcela jasné, ale jisté je, že je o ni ve světě modelingu obrovský zájem!

Přestože byla v dětství Lauren Hutton za svůj zaječí úsměv často terčem posměchu, stala se později úspěšnou herečkou a modelkou. Ostatně jako modelka působí dodnes (je jí 67 let!), před pěti lety pózovala nahá pro americký časopis Big a k tomu má vlastní řadu kosmetiky, která se úspěšně prodává po celém světě.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat