Cate Blanchett: Selfie fotky a sociální sítě jsou ubohé

Herečka Cate Blanchett se nebojí ostře promluvit na jakékoli téma současnosti. Přestože focení selfie – autoportrétů – a jejich zveřejňování propadli také její kolegové, ona považuje toto chování za ubohé. Sociální sítě podle ní jen zvyšují rivalitu a žárlivost mezi lidmi a narušují soulad ve společnosti. Proto se nikdy mobilem sama nevyfotí a snímek na Instagramu, Twitteru či Facebooku nezveřejní.

„Lidé neustále fotí sami sebe a posílají to jiným lidem, aby viděli, jestli se druhým líbí. Mají mě rádi? Je to ubohé, celé to, že se lidé tak neustále obávají, co si jiní lidé budou o nich myslet. Nemůžu to vystát. Samozřejmě že člověk chce, aby lidé přišli na jeho film, samozřejmě že chce, aby si ho užili. Ale nebudu se ptát: Líbím se vám, jak vypadám? ...Musíte umět říct: To je to, co zrovna teď dělám!“ prohlásila Cate, kterou letos můžeme vidět v nových filmech Carol či Truth.

Blanchett odsuzuje také Facebook, který kromě tlačítka „Líbí se mi“ zavádí nově „Nelíbí se mi“. Podle australské hvězdy je to primitivní.

„To je velká věc. Všichni chtějí, ať se ostatním líbí! Ať se líbím! To líbí se mi a nelíbí se mi je totálně primitivní školní hřiště. Nemůžu ani zaboha přijít na to, proč se dospělí lidé pouštějí do takové sračky!“ zlobila se hvězda filmu Jasmíniny slzy v rozhovoru pro Yahoo! Beauty.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat