Adele: Syn mě trestá, když s ním nejsem, přesto chci další děti

Aby se mohla věnovat výchově syna Angela, odešla zpěvačka Adele před čtyřmi roky z showbyznysu. Fanoušci museli na třetí studiové album čekat až do pátku 20. listopadu 2015. A sotva vyšlo, vyhrožuje jejich hvězda, že zase zmizí. Chce totiž další děti. Přestože ji prvorozený syn trestá za každou chvíli, kterou kvůli kariéře nestráví s ním.

„Pořád ještě se snažím dohnat nedostatek spánku, ale rozhodně bude mít brášku nebo sestru v určitou chvíli,“ uvedla na adresu syna Angela zpěvačka, když hovořila s deníkem The Sun.

„Věděla jsem, že se v určitou chvíli vrátím, takže jsem nechtěla, aby mezi námi byla nějaká nedorozumění. Díky němu jsem hrdá, on ve mně vytvořil ambice pro toto třetí album. Chci mu ukázat, co jsem udělala a dokázala,“ dodala Adele, jež má syna Angela s partnerem Simonem Koneckim.

„Prožívám teď jiné věci. Mám rodinu a jsem lvice a chci je chránit. Mateřství mě naprosto změnilo, v každém jednom směru. Stalo se něco mnohem většího, než jsem já. Toužila jsem po tom, aniž jsem to věděla. V jedné z mých písní je verš o tom, jak jsem se stala matkou: ‚Připadá mi vtipné, že jsi jediný, jehož jsem nikdy nehledala.‘ Toužila jsem po něčem a nikdy nevěděla, co to je… Víte, co je ale největším zabijákem? Když přijdete domů a nemůžete se dočkat, až ho uvidíte a on vás chce trestat. Nejhorší je, když vás odstrkuje a vy ho chcete jen milovat a on říká: ‚Nechci si s tebou hrát.‘ To je nejtěžší věc. Rozpláče vás, a kvůli tomu to také dělá. Děti jsou tak chytré,“ svěřila sedmadvacetiletá hvězda v rozhovoru pro BBC.

Adele přiznala, že syna bere téměř všude, kam to jen lze.

„Nechat ho samotného, když by byl raději se mnou, je opravdu velmi těžké. Ale on se mnou jezdí všude. Je v New Yorku a užívá si tam nejlepší chvíle, jaké kdy měl,“ dodala zpěvačka.






Celkem 6 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat